Ohranjevalnik Vrečke Organizator 3 plast Visi Očesa Skladiščenje Neto Prostor, Spalnica Igrače za Shranjevanje Košarico za Steno, Vrata, Omaro

w3821

€4.18

-2.35

€6.53

-35 %

Nov izdelek

Če Vam Je Všeč Ta Predmet,Prosim, Jo Dodajte Na "Seznam Želja",Če Vam Je Všeč Naša Trgovina,Prosimo, Da Ga Dodate Na Svoj "Store Seznam".Nudimo Velik, Da Velik Popust ,Če Imate kakršno Koli Vprašanje,Prosimo, Obrnite na Nas najlepša Hvala!!!

Opis:

Material:očesa + jeklene žice

Velikost:75*27 cm

Vzorec:Trda

Barva:Kot na sliki

Količina:1

Tip :Barva Neto Visi

Tema :Dom, Vrt

Značilnosti:

1. Lahko obesil v kopalnici za shranjevanje umazanega perila ali za shranjevanje naplavin (kot so toaletni papir, facial cleanser, itd.).

2. Lahko obesil v omaro za shranjevanje oblačil, (prsi, hlačke, nogavice, ki lahko dajo ločeno).

3. Lahko se uporablja dal igrače, lahko tudi visi na balkonu, da se posuši (brassiere, spodnje perilo, nogavice, čevlji, plišastih igrač) in druge manjše oblačila.

4. Praktičen in vsestranski, kompakten in kompakten ne zasedajo prostora.

5.To deluje tudi za polnjene živali skladiščenje, otroci soba za shranjevanje deco, zasebni elemente, majhne pribor,itd.

6.Zgornji in spodnji plasti očesa mreže, lahko vidite, kaj je notri skozi neto, srednji sloj je nepregledni, lahko shranite nekaj zasebnosti predmetov.

7.Različne smeri za dajanje predmetov, priročno za uporabo, poskuša zadeti ciljev pomaga razvijati otrokovo sposobnost, da oceni razdalje in koordinacijo gibov.

8.Dvojno ojačitvijo za vrh vmesnik posebej, lahko vzdrži velike gravitacije,ki imajo visi kos, ki odpre in zapre enostavno.

9.Dobro šivi, s težje kolobarjih žic, ki je ni lahko deformirana,bolj trpežne,nepremočljiva in enostaven za čiščenje.

Velikost Grafikona:

Velikost:75*27 cm

Paket vključuje: 1*Neto Visi

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Oznake: v košarico, košarico v omari, v košarico tkanine, baby omaro za shranjevanje, v košarico kabinet, v košarico steno, košaro, v košarico perilo, v košarico visi, v košarico kopalnica

Velikost 75*27 cm
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Neto Visi
Material Najlon

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki