SUNDING Nepremočljiva Kolesarski Računalnik Brezžično In Žično MTB Kolo Kolesarski Števec Štoparica za Merjenje Watch LED Digitalni Stopnja

w38584

€2.16

-0.96

€3.12

-30 %

Nov izdelek

Značilnosti:

VEČ FUNKCIJAMI, z AUTO SPANJA in ZBUDI--Žično kolo računalniške evidence z povprečna hitrost, maksimalna hitrost, trenutno hitrost mph/kph, jahanje čas, kilometrski števec, ura, razdalja, skeniranje, vzdrževanje opozorilo.

Ukrivljen kvadratne oblike telesa, hitro odzivanje pritisnite gumbe, natančno načini prikaza, imate vse kolesarjenje podatkov brez težav, ki jih ta kolesarski računalnik.Notranji senzor gibanja bo zbudi računalnik samodejno, ko zaženete kolesarjenje; z ne uporablja minut, se bo preklopiti v način spanja, da varčuje z baterijo.

GREEN BACK-LIGHT je na VOLJO in ENOSTAVNO NAMESTITEV--Pritisnite nobene tipke v nočnem času 18:00-6:00, green back light bo za 6 sekund samodejno, zaradi česar podatki jasno preberite na noč.

NATANČNE Razdalje, Hitrosti, Sledenje in Jasno Velik Zaslon--Kot čudovito čiste žično znak je pokazala, da ima stabilno žičnega prenosa, ki zagotavlja natančne podatke o vašem kolesarjenje, obdržati razdaljo med računalnikom in senzorja za manj kot 60 cm, da jih v celoti komunikacijo.

Velik LCD zaslon in številke pokaže jasno in enostavno branje podatkov, bolj varna in priročna, medtem ko kolesarjenje.

NEPREMOČLJIVA in ŠIROKO PRIMERNA--Z gumijasto tesnilo in celoten zaprtih telesa, s tem kolesom merilnika hitrosti, je nepremočljiva in odlično deluje na deževne dni, kot običajno, med vožnjo.

Specifikacije:

Material: engineering plastics, elektronske komponente

Zaslon: LCD-zaslon

Velikost: 56mm*41mm*20 mm

Teža: 15G

Barva:Črna

Moč: 1 CR2032 gumb baterija na glavo; 1 CR2032 gumb baterije za oddajnik

Paket Je Vključeno:

1 x Bike Računalnik

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Oznake: angel blazino, fcfb mtb, hitro kolo, lučka led, gps, merilnik hitrosti, 6v, starinsko kolo, ir led 3v, sunding ant, brezžični števec prevožene poti, kolo mtb

Značilnosti LCD Zaslon
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela /
Napetost 6V
Material inženirske plastike, elektronske komponente
Blagovna Znamka ICOCO
Certificiranje ce
Velikost 56mm*41mm*20mm
teža 15G

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki