Cosette Prerojeni Spalna Lutke Otroka Vinil z Lepo Imeti v Modro Obleko Blazine 40 CM

w4774

€33.66

Nov izdelek

Če vam je všeč ta vrsta lutke, prosimo, kliknite , boste našli več lepe in čudovite lutke otroka.So neverjetno!

To novo modro dojenček spi, zdaj z njen ljubljeni mali medved, tako tiho in sladko.Blazine in vzglavnik zagotovi njen zvok lepe sanje.Vsa oblačila, blazine in blazine so visoke kakovosti, daje vaš otrok čudovito soigralec.

Specifikacije:

Lepo ročno poslikane podrobnosti in ročno poslikane obraz za pravi pogled, vsak čudovito podrobnosti ta draga veren lutka, ki je prepričan, da stopijo na svoje srce.

Narejen je iz sobe, dišeče in stroj vinil, mehka in gladka na dotik, varno niso strupene.

Lutke roke in noge so premičnine, zaradi česar je sedi in lezi.

Opomba:

1) Ta projekt je samo lutka v modro obleko.

2) lutka, ki meni, mehko, ne pa mehke, saj krpo lutka, ker če je preveč mehko in polno vinil sklepih bo prišel dol brez težav.

Package inludes:

-Lutka Glavni Organ(Sestavljeni)

-Oči

-Oblačila

-Vzglavnik

-Blazina

-Mali Medved

-Polje

Storitve za stranke:

1. Prosim, odpusti mi ne more voditi 24 ur spletna storitev, ker je časovni zamik, če imate kakršna koli vprašanja, da bi preiskava, model izdelka, barve, pošiljke sledenje itd.prosim, pustite nam sporočilo,bomo odgovor na 24h.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij, preden ste nam je dal to priložnost.

2.Zadovoljstvo naših glavnih skrbi, vaša podpora je naša največja spodbuda.

Dostava:

1. Ponujamo po vsem svetu brezplačna dostava za Kitajsko Post, povprečni čas dostave je iz 7~30 dni.V primeru hitenje uro ali nacionalni zamude,bo več kot 50 dni,vljudno prosimo, da se razumemo.

2.Priporočamo vam, da izberete Mednarodno Express, vključno z EMS, če želite hitrejšo dobavo, smo lahko dobili popust na ceno iz njih,ampak, ladijski promet pristojbina se zaračuna.

3.Če nisi prejel blaga v 50 dni ( 10% stopnja za Rusija in Brazilija), PROSIMO, obrnite na nas, da prosi za čas razširi, NE odprite spora zato, ker dostave je popolnoma brez prodajalcev nadzor, bi bilo treba poštah dolžnost, niti Spora ne bo pomagalo, da se blago hitreje.

4. Dostava je velik glavobol, tako za kupca &prodajalec, medsebojno razumevanje je zelo potrebna.Če ste prišli iz Rusije ali Brazilija, upamo, lahko prosite Post Office za izboljšanje svojih storitev.

5. Če imate problemom kakovosti blaga,prosimo, obrnite na nas asap.

Oznake: jewelri, sanra claus dekoracijo, i love you, cosette 16 elegantno, dar ljubezni, cosette anime, ljubezen necklac, balon ljubezen, claus lase dekoracijo, drevo pokrivalo

Material Vinil
Blagovna Znamka cosette
Velikost 40CM/16-inch
Priložnosti Drugo
Številka Modela CMBD

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki