Novo
Popula polž kovinski modrega emajla nosorogovo živali obesek broška 3.3 cm za ženske enem kosu xyh201

Popula polž kovinski modrega emajla nosorogovo živali obesek broška 3.3 cm za ženske enem kosu xyh201

w53900

€1.30

-0.21

€1.51

-13 %

Nov izdelek

material:legirano,nosorogovo kovinska barva: kot foto slog:priljubljena oblika:polž Spol:unisex pakiranje:oppbag količina:en kos velikost:3.3 cm

Dostava:

Bomo poslali blaga opravlja brezplačno dostava po Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus.Ampak to ni stabilen.To je enostavno, da se izgubi, ko dostava.In to ponavadi traja približno 60 delovnih dni za ladijski promet!Prav tako ni mogoče slediti!

Torej, če jih potrebujete za hitro in varno.Prosimo, izberite China Post Registriranih Air Mail, www.vina-babic.si Standardna Dostava ali drugi način!So veliko hitrejši in varnejši in jih je mogoče slediti!

Preberi Si Pred Nakupom

Barve se lahko rahlo razlikujejo zaradi osvetlitve in bliskavice, uporabljene v fotografije ali povečanje fotografije ali nastavitev računalniških monitorjev.

Prosimo, upoštevajte, fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti,prosimo, reger za Opis velikosti detials.Velikost in dolžino so približne, vendar običajno zelo blizu.Hvala!

Shippment Mi ladje po vsem svetu.Običajno bo ladja blaga ven, da boste throgh China air mail brezplačno.Če morate blago nujno,prosim, pustite sporočilo, da nas,potem lahko govorimo več o shippment.Če vaše naročilo, znesek, ki je večji od $300,bomo poslali blaga opravlja po express podjetje in bomo pustite sporočilo za vas.Kombinirane prevoze, nudimo združujejo dostava popust, skupaj postavke morajo biti plačani v eni transakciji.Prosimo, preverite, ali naslov, ki ste registrirani, je pravilna, saj nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Prosimo, razumite, da odpremo in ravnanje stopnje zaračunali za vaše predmete, ki niso samo poštne pristojbine, vendar pa ravnanje, predelavo in pakiranje vaš predmetov, kot tudi.

OBVESTILO

bomo ladja izpolnitev naročila v 1-2 delovnih dni po plačilu izbrisani.Ker gre za mednarodni pomorski promet,delvery čas približno 14-20(ali več) busniess dni, da pridejo v večini držav.Nekatere države ali podeželskih območjih,lahko traja tudi dlje časa zaradi manj pogoste letalskih in pregled čez mejo.

(Za vašo korist,predlagamo, da se boste lahko plačali za elemente v najkrajšem možnem času po nakupu.Tako da smo se lahko dogovorite vaši pošti na mesto, že veliko prej.)

Ko prejmete blaga,vas prosimo, da nas ustreznih komentar in comfirm dostave v čas, če ni nobenega problema.Če so vprašanja o izdelkih,vas prosimo, pogodbe z nami, preden ste nam v komentar!!

Vsa vprašanja,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Plačilo

Sprejemamo Escow plačilo

Oznake: den enem kosu, akcijska figura, en kos brezplačna dostava, en kos yonkou, figurin enem kosu, en kos portret, model enega kosa, dejanje enega kosa, akuma no mi one piece, den muši, arlong enem kosu

Blagovna Znamka youe je sijala
Količina En Kos
Postavka Vrsta Broške
Velikost 3.3 cm
Slog Trendy
Vrsta priljubljeno
Številka Modela xyh201
Oblika polž
Obliko\vzorec Živali
Fine ali Moda Moda
Spol Unisex
Pakiranje OPPBag
Broške Tip Broške
Material Zlitine/Nosorogovo
Barve kot fotografija
Kovine Tipa cinkove Zlitine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki