Za UE BOOM 3 Primeru Zajema Trda Škatla za Shranjevanje Potovanja Vrečka za Končni Ušesa BOOM 3 Brezžični Bluetooth Zvočnik-primerno

w54100

€7.04

-2.1

€9.14

-22 %

Nov izdelek

Izvajanje roko trak za enostaven dostop in polni dostop do moči vrat, lahko zaračuna svojim UE boom 3 zvočnik za zaščitno vrečko.Samo udobno bivanje in uživajte svoje najljubše melodije.

Klasična zadrge so enostavno odpiranje in zapiranje,ki Prihajajo z vrvico zapiralo, ki ga,lahko pa ga namestite na tablico za kolo ali motorno kolo,uživati v glasbi, medtem ko jahanja.

Zaščitite vaš zvočnik iz Praske in udarce,Enostaven za prevoz na Prostem.Prihajajo z Carabiner,lahko obesite zvočnika na nahrbtnik,Oblikovana gumb kazalniki za nadzor glasnosti in izrezi za dostop do pristanišč in moč.

barva:črna

Material:PU

velikost:20*9*9 cm

Vsebina Paketa:

1 *o zaščitni pokrov (brez zvočnikov in dodatna oprema)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: megaboom, ue, megaboom 3, wonderboom 2, wonderboom, zvočnik wonderboom, ohišje zvočnika, ue wonderboom, logitech zvočniki, megaboom ue

Velikost 2.6cm
Paket Da,
Številka Modela Zvočna Kartica
Postavka Vrsta Drugo
Material Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki