Visoka Kakovost Prilagojene Baby Dekle Rojstni Dan Obleko Sequined Vrh Večplastna Zabuhle Krilo Pero Biseri Cvet Dekle Obleko Pageant Obleke

w6576

€71.90

-30.82

€102.72

-30 %

Nov izdelek

Če nas potrebujete, da naredite po meri, ki dela za vas,prosim, pustite mi je sporočilo, da mi poveš naslednje informacije:

Postavka Opis

1.Seznam je za izdelek, ki je opisan v samo naslov, ne vključuje drugih stvari.Priporočljivo je, da bi vsi dodatki skupaj, ki pomaga shrani, ladijski promet pristojbina.Poleg tega, pribor bodo brez hitrega dostavo, če ji skupaj z obleke.

2.BARVA:Barva zastopanje se lahko razlikujejo glede na monitorje.Tam je tudi rahlo kromatične aberacije, ki jih povzročajo fotoaparat med barvo v fotografije in pravi postavke " barve.Barve so predmet dejanske elemente, ki ste jih dobili.

3.ČAS DOSTAVE:Ne vsi naši elementi so na zalogi.Prosimo vas, da preverite predvideni čas dobave na vsak eBay element stran, če bi.Če potrebujete obleke ali drugih predmetov nujno, se obrnite na nas za pomoč, preden da.

Povratne informacije

Oznake: obleka za delo v pisarni, otrok krilo, pero dekle krilo, pero nesreča krilo, občestvo obleko prvi, otrok obleko, bolero dekleta oblačenja, rojstni dan darilo, obleko cvet dekle, chaffare dekleta oblačenja

Številka Modela jack20110612
Izrez O-Vratu
Slike Dejanske Da,
Dolžina Obleke Kolena-Dolžina
Rokav Slog Redni
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Blagovna Znamka SexeMara
Silhueta Žogo Obleke
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Til
Postavka Vrsta Roža Punca Obleke
Dekoracijo Lok

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki