UCHEER 1pcs puller vijakov BT30-BT50 CNC Rezkanje Izdelkov BT Vijaki Potegnite Klinov Vpenjalne Novo Orodje Imetnik

w6605

€8.12

-3.32

€11.44

-29 %

Nov izdelek

UCHEER 1pcs puller vijakov BT30-BT50 CNC Rezkanje Izdelkov BT Vijaki Potegnite Klinov Vpenjalne Novo puller vijakov

Pismo za vse stranke

1. Razlaga o tovornem:Hvala za brskanjem po naši spletni trgovini.Vse cene surovin v trgovini vključujejo tovora.Bomo dostavili do vas skozi www.vina-babic.si platformo.

2. Večino cen in padec ladijskega prometa: Če boste potrebovali za nakup v večjih količinah, ali želijo padec ladijskega prometa, naša cena bo nihajo, precej.Kontaktirate nas lahko na to vprašanje.

3. Topel nasvet: priporočamo, da jih kupite več kot $5 v celoti, tako, da tovorni promet bo bolje,hitreje in slediti ves čas.

4. Kuponi pred nakupovanje: Hvala vam za vašo podporo UCHEER blagovno znamko orodja, smo pripravili kupone za vas.Prosimo, upoštevajte, da se naše kuponov pred plačilom.

5. Vse naročeno blago bo dostavljeno v roku 3-7 dni.Večina orodij, ki so na zalogi, v roku 48 ur.Vendar v veliki obdobju promocije, čas bo treba odložiti.

6.Vpliva cOVID-19 Virus, mednarodnih logističnih zmogljivosti je močno zmanjšana.Države, vključno s črno goro, Srbijo, Ciper, Peru, Bolivija, Moldavija, Mauritius ni mogoče doseči začasno (samo DHL/FEDEX/TNT express logistika način je na voljo).prosimo, kontaktirajte nas za preklic naročila, ali se plačilo za dodatno tovorni razlika, sicer ne bomo poda orodja.

Oznake: vijak vijak, bt50 radio, bt30 imetnika, bt30, cnc rezalnik mlin, bt50, astrologija star, vijak m6, bt30 potegnite nevihte, CNC ORODJE

Vrsta Pribor Orodja
Matieral 20CrMoTi
Ime puller vijakov
Uporaba Držalo Za Orodje

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki