Obročki Osnove Klešče Nastavite Osnove Orodje Ponjav Obročki Grommet Orodje, Komplet Z Box Udarec za Jeans Hlače, Volnene Plašč

w7174

€16.15

-6.6

€22.75

-29 %

Nov izdelek

Obročki Osnove Klešče Nastavite Osnove Orodje Ponjav Obročki Grommet Orodje, Komplet Z Box Udarec za Jeans Hlače, Volnene Plašč Opis:

Descriptio n:

Velikost:

Notranji premer: 14 mm

Zunanji premer: 23 mm

Višina: 5.6 mm

S pecification:

1.Enostaven za uporabo: Enostavno jo pritrdite osnove nastavite z luknjo rezalnik in ujemanje vretenu.Značilni vzorec na površini vretenu je hrapav, da se prepreči zdrs in ponuja varno drži.

2.Z Plastična Škatla za Shranjevanje: Vse te kovice nastavite in orodja, ki so pakirani v jasno škatla za shranjevanje z odstranljivo lopute, kar je priročno za vas, da ugotovite, ustrezne komponente in prihranite čas.

3.Kakovost: Ti ponjav obročki so izdelani iz čvrst kovin in so korozijo in rjo odporno. 14 mm notranji premer, 23 mm zunanji premer, Višina 5.6 mm.

4.Koristna Orodja: Ti trajno papir osnove orodja so enostavna za uporabo, primerna za jeansa, platno, ponjav, šotori, platnene strehe in drugi predmeti, izdelani iz tkanine.

5.100% Zadovoljstvo :vsa nadaljnja vprašanja ,vas prosimo, da nas kontaktirate.Paket Vključuje:

100 kozarcev x Obročki

Oznake: valanc, luksuzni vezenje tkanine, zavese, imetnik sladica, preja, zavese, zaliv čipke, novorojenček nastavite vzglavnik, osnove grommet, tkanine za zavese, prikaz okna, grommet

Številka Modela 3620154865
DIY Dobave Kovinarstvo

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki