Najnovejši 10pcs/veliko Novih Snap Nakit Ingver Nosorogovo Cvet 18 mm Snap Gumbi za Kovinske Pripni Gumb Zapestnica Bangle za Ženske

w7282

€4.50

-0.55

€5.05

-10 %

Nov izdelek

Najnovejši 10pcs/veliko Novih Snap Nakit Ingver Nosorogovo Cvet 18 mm Snap Gumbi za Kovinske Pripni Gumb Zapestnica Bangle za Ženske

V: ali imate minimalna količina ali količina?

O: Ne najmanjšo količino, ni minimalnega zneska naročila !

V: Kdaj bo moje naročilo lahko pošiljajo ven?

A: Če so vsi elementi v vašem naročilu so na zalogi, vam naročilo bo dobavljeno v 3 delovnih dneh.Če nekateri predmeti so na zalogi, potrebujemo 3~7 dni za proizvodnjo, prosimo, bodite potrpežljivi!

V: ali imate minimalno naročilo brezplačna dostava za DHL?

O: Več kot $200 bomo brezplačna dostava za DHL ali drugih izrecnih!

V: Kdaj lahko dobim paket?

A: da znesek manjši od $5, bodo ladje, ki jih na Kitajskem Post Navadne Majhne Paketni Plus običajno traja 20-40 dni v zda in Evropi, 30~60 dni, da v drugih državah.

več kot $5, bodo ladje, ki jih na Kitajskem Post Air Mail/epacket običajno traja 15-20 dni v zda in Evropi, 20~40 dni do drugih držav.

(PS: China Post Navadne Majhne Paketni Plus še ni sledenje podatkov,tako da več kot $5 je boljši )

V: Kaj naj storim, če ne bom dobil paket?

A: Saj je Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus in china post air mail traja dolgo časa na cesti, prosimo, bodite potrpežljivi, hvala vam!Če ga je prevzel 55 dni , se obrnite na nas.Bomo podaljša rok dobave ali vračilo za vas.

V: Kaj naj storim, če obstajajo težave izdelkov?

A: se najprej obrnite na nas preko www.vina-babic.si sporočilo in pošljite fotografijo v 7 dneh.Bomo dobili nazaj, da vas asap.Bomo potrdili vašo težavo in vračilo za vas v 3 delovnih dneh.

Oznake: m pripni gumb, roza nosorogovo pripni gumb, črna nosorogovo pripni gumb, meetee pripni gumb, 18 mm božič pripni gumb, zlati gumbi visoka moda, rhineston abeceda pripni gumb

Funkcija NOBEN
Velikost 24*24mm
Obliko\vzorec KROG
Spol Unisex
Slog Trendy
Številka Modela 0509
Združljivost NOBEN
Zaponko Tip JASTOG
Nastavitev Vrste NOBEN
Blagovna Znamka OPTIMISTIČNI
Zapestnice Tip Bangles
Material Kovine
Fine ali Moda Moda
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Prevleka Rose Gold Barvi

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki