Zmanjšanje hrupa hitro po USB ventilator za nadzor hitrosti zraka uredbe izklopite hladilni ventilator 5 v guverner pretvorba hitrosti plug

w7426

€4.21

Nov izdelek

Ventilator za nadzor hitrosti, načelo:

Ne nastavljiv veter USB ventilator je 5-voltni električni neposredno motorja ventilatorja,medtem ko sta-kabina fan je notranje zadeve je povečanje vezje,če se dajo v drugi prestavi,povečanje ploščo bo USB, 5 volt povišana po nato povezan z motorjem,količine zraka je velik!

V stepless vrtilne izhodno napetost v območju 2. 5 voltov do 7. 5 V med nemoteno spremembe,znesek vetra za katerikoli nastavitvi! In širšem območju! V smeri urinega kazalca twist gumb lahko poveča količine zraka, v nasprotni smeri urinega kazalca twist je, da zmanjšanje količine zraka,in bunka z stikalo za funkcijo!

Način uporabe:

Guverner moški vstavi mobilni telefon polnilnik. Polnilnik. PC USB itd. Fan vtikač in nato vstavite Guverner mati, glavo je mogoče!

Napajanje območje :5 do 12 voltov lahko

Izhod razpon :2.5-7,5 voltov

Nazivna moč :5W! (Prosim, ne preobremenitev uporabe)

Opomba:

Za dva-nastavitev hitrosti ventilatorja, ko ventilatorja, ki se nahaja v shift,sicer lahko ne hitro!

Oznake: 12 v fan, 24v hladilnik, 24 v fan, lm7815, prodaja fan speed controller, toplote ventilator usb, 5 v led trakovi, 5v hladilnik, 5 v fan, 5v fan

Heatsink Materiala plastični
Ležaj Dve Kroglični Ležaj
Moč 5.1 W
Količine Zraka 23-89 CFM
Ljubitelj Življenja 100000 ur
Črt NOBEN
Nadzor Hitrosti Ventilatorja 2200±10% / MIN
Funkcija RGB Podporo
Uporaba Računalnik Primeru
Paket Da,
Blagovna Znamka WKDKJYXGS
Vrsta Fan

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki