Prenosni Digitalni TDS Skupno Raztopljenih Trdnih snovi Meter Pero Filter za Merjenje Kakovosti Vode Čistosti TEMP/PPM Testiranje

w7690

€6.35

-3.42

€9.77

-35 %

Nov izdelek

Prenosni 1Pc Digitalni TDS Skupno Raztopljenih Trdnih snovi Meter Pero Filter za Merjenje Kakovosti Vode Čistosti TEMP/PPM Testiranje

Opis:

A TDS meter, je stroškovno učinkovito in priročno digitalno orodje, če želite takoj preveriti, ali je vaša splošna kakovost vode, ki ponuja veliko udobje za vas in vaše družine, da bi dobili bolj čisto vodo.

Značilnosti:

TDS meter za merjenje načelo je merjenje električne prevodnosti vode in posredno odraža TDS vrednost.Test nečistoč v vodi, kot so nekateri elementi topnih soli, merjasca, organske spojine, težke kovine, ion, itd, ki ponuja veliko udobje za vas in vaše družine, da bi dobili bolj čisto vodo.Podpira hold funkcija, ki lahko shrani rezultate meritev za enostavno branje in zapis.Avtomatski izklop funkcija omogoča vklop / izklop po 5 minutah, brez kakršnih koli delovanje za varčevanje energije.Na TDS meter se lahko široko uporablja za akvarij, pijače, nadzor kakovosti, ribe, ribogojnice, predelavo hrane, laboratorij, šole, gimnazije, bazeni, itd.

Kako Uporabljati:

1. Sneli zaščitni pokrovček in pritisnite na gumb ON/OFF za vklop.

2. Postavite ga v pripravljen za testiranje rešitev in rešitev višina ne sme presegati 4 cm (od sonde konec na začetek)

3. Mešanje merilno sondo v rešitev, da je treba preskusiti, nežno za stabilno podatkov za branje.

4. Po uporabi, prosimo, obrišite suho in sonde s krpo, in dal na zaščitni pokrov za shranjevanje.

Specifikacije:

TDS Razpon: 0-9990ppm

Temperaturno Območje: 0-99℃

Natančnost: ±2%

Vrsta baterije: 2 X 1,5 V LR44 Gumb Baterije(vključene)

Velikost: Cca. 15.5*3*1.8 cm/6.1*1.18*0.71 v

Teža: Pribl. 70g

Opomba:

1.TDS (Total Raztopljenih Snovi) je ukrep skupne vsebine vseh anorganske in organske snovi, vsebovane v tekočino molekulske, ionized ali mikro obliki granul (koloidno sol) začasno obliki.

2.TDS meritve, ki bo pod vplivom temperature, zato je za temperaturno kompenzacijo za pravilno izgovorjavo, prosimo, pritisnite tipko "hold" gumb za določene numerične vrednosti, v nekaj minutah.

3.Številčna vrednost TDS je večji pomeni več vode raztopimo trdne snovi in številčna vrednost TDS je manjše pomeni manj vode raztopimo trdne snovi.Manj skupno raztapljanje trdne snovi, bolj čiščenje vode za vas.

Pakiranje seznam

Paket Je Vključeno:

1 * TDS Tester

Oznake: mestno meter, dc meter, lcd volt meter, nadzorni plošči lcd, ac meter plošča, voltmet, trenutna moč, dashboard screen, merilnik moči, ac merilnik moči

Vrsta Prikaza Digitalno
Z Osvetlitvijo Ali Ne No
Številka Modela 1253862
Blagovna Znamka ANENG

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki