Novo
MJE182G ZA-126 Prvotne in Nove 10PCS/VELIKO

MJE182G ZA-126 Prvotne in Nove 10PCS/VELIKO

w8113

€2.74

Nov izdelek

Podrobnosti Izdelka

Številka modela: MJE182G

Package: DA-126

Pogoj: Nova

Plačilo

♦ Pred dajanju vaše naročilo, prosimo, potrdite, določanje cen in druge podatke s strani dobavitelja.

♦ Prosimo, poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate, da transakcije pred nakupom.

♦ Pri nakupu na www.vina-babic.si, vaša plačila, ki so zaščitene z Depozitni.Sledenje vašega naročila v katerikoli fazi dostavo na spletu in se počutili varne, da bo plačilo le sprostila, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili prejemu vašega naročila.Z Depozitni, podatke o kreditni kartici niso nikoli izpostavljeni.

Pošiljko

♦ Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje .

♦ Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.Prosimo, preverite vaš naslov previdno pri obdelavi naročila.

♦ Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

♦ Zaradi stanja staleža in časovnih razlik, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije

♦ Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije.

♦ Prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, bomo dela z vami, da reši vse težave.

♦ Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda,in bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težave .

Garancija

♦.Proizvodnji le najboljše blago za široko porabo in zagotovitev najvišje kakovosti possiblely.Vrednost blaga, in ceno, ki je ustrezno.Ne zaupajo naši kakovosti, in ni dvoma naša cena.

♦ Dostavo blaga do naših strank hitro in natančno.

♦ Vseh novih žetonov, če obstaja kakršen koli problem kakovosti, prosimo, obrnite na nas in bomo vam satisfcatory rešitev po tem, ko smo ga potrdite .

Stik z nami

♦ Če obstaja nezadovoljstvo z našim izdelkom ali storitvijo,prosimo, obrnite na nas in vam bomo ustrezno rešitev.

♦ Če kupite več količina ali več delih , se lahko obrnete na nas,in vam lahko damo večji popust.

♦ Nam je mar za naše cenjene kupce, če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi bo zelo vesel, da vam pomaga.Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 24 delovni čas za nas, da odziv.

♦ Zanašamo na naš ugled in zadovoljstvo strank za uspeh.Tako vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas .Če si zadovoljen z našega blaga in storitev .Prosim, pustite dobre povratne informacije za nas in nam s petimi zvezdicami.

Hvala vam za vašo podporo, upam, da vsakdo ima lahko prijetno poslovno potovanje v naše trgovine, in vas pozdravljam, naslednjič!

Oznake: globoko v en kos kopalke, 12 mm zvočnik, nokia 6 zvočnikov, roko torbica, j600 lcd, za samsung galaxy c5 pro lcd zaslon, primeru zaženite telefon, telefon tracker, oppoa72, monokini bela

Blagovna Znamka jiaxinhengye
Material Drugo
Paket No
Model MJE182G
Stanje Nova
Številka Modela Drugo
Postavka Vrsta Zvočnik Aktivne Sestavine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki