Novo
VZPON(UK) 34 mm-49 mm 34-49 mm 34 49 Korak Filtru Obroč Adapter

VZPON(UK) 34 mm-49 mm 34-49 mm 34 49 Korak Filtru Obroč Adapter

w86114

€1.01

Nov izdelek

Z Uporabo Step Up In Korak Navzdol Obroči Če Želite Posneti Boljše Slike

Kaj je korak navzgor obroč

Korak navzgor, z obroči, znan tudi kot adapter obroči, vam omogočajo, da uporabite filtre in dodatkov, ki niso enake velikosti kot vaše kamere objektiv.Leč in filtrov prišel v velik razpon velikosti in vrste in na žalost ne vedno fit skupaj pravilno.Na srečo obstaja korak navzgor ali korak navzdol filter za skoraj vse potrebe.

Kako okrepiti obroči dela

Korak navzgor, obroči zagotavljajo tako, da se prilega večjim premerom filtra ali dodatno opremo na manjše leče.Korak navzgor, obroči, vijaki na vaše leče za rezanje navojev in pod pogojem, večjo nit z z lahko priklopite drugi elementi, vključeni več step up obroči.

Kako korak navzdol obroči dela

Korak navzdol obroči dela na popolnoma enak način, vendar namesto tega zagotavlja način za pritrditev manjše pribor in filtri za večje leče.

Pomembno je omeniti, da je običajno, dlje stran od objektiv vstavite filter slabše optika bo.Vedno je najbolje, da si za najtanjši adapter ring, ki ga lahko najdete kot ti bo filter blizu objektiva.

Proizvodnja

Materiali: kovine

Moški navoj:34 mm

Ženski navoj:49 mm

Paket Je Vključeno:

34 mm-49 mm korak navzgor obroč X1

Oznake: ef nex, 37 mm korak navzgor, Filter 58mm, filter nevtralne, av sony nex, mount področje uporabe, fotoaparat leica, rock shox, hub powerway, 34 mm slušalke

Združljiv Blagovne Znamke kodak
Številka Modela 34-49
Blagovna Znamka RISESPRAY

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki