Logitech Slim Folio Pro mobilno tipkovnico QWERTY Nordijska grafit Bluetooth

w9186

€156.82

Nov izdelek

Slim Folio Pro, QWERTY, Nordijsko, 1,9 cm, 1,6 mm, Apple, iPad Pro za 12,9-palčni iPad Pro za 12,9-palčni (4..

DELUJE KOT STROKOVNJAKI

Uporabite Slim Folio Pro napisati kot s prenosnim računalnikom na vašem iPad Pro.Ti različni načini uporabe zagotoviti, da lahko deluje vedno na najvišji ravni, ne glede na to, kje to je: na mizico, na mizo ali celo na kolena.Ta lahka tipkovnica primeru ščiti prednji in zadnji strani naprave, in prav tako vam omogoča, da brezplačno in shrani Apple Svinčnik (2. Druga Generacija).

TRIJE NAČINI UPORABE

Slim Folio Pro ponuja tri edinstvene načine pomagati, da opravlja vse naloge bolj učinkovito.

Napišite način: Preprosto namestite tipkovnico vertikalno in začnite pisati.

Risanje načinu: Postavite na ravno iPad Pro zaslon na mizi za točko stvari ali risanje z Apple Svinčnik (2. Druga Generacija).

Branje: Način Krat tipkovnico, za branje knjig, člankov itd.

PRO kjer koli, podnevi ali ponoči

Uporabite vaš iPad Pro ponoči ali v slabo luč?NAS je preveč.Zato je vgrajena tipkovnica ima osvetljene tipke.S treh stopnjah nastavljiva svetlost lahko vidite, kaj storiti, bodisi v svojo sobo, na letalu ali v katerem koli drugem okolju z redke luči.

Več kot 20 let pisanja inovacije

Logitech je zaprosila svoje desetletji izkušenj za zagotovitev, da vsak pritisk na tipko je tekočina, naravnih in točne.Uživajte ur udobje med pisanjem, z velikimi tipkami dobro razporejene od konca do konca, tako da vaše roke sit široko.1,5 mm hoda od naše premije mehanskih tipkovnicah, ki je opremljen z škarje mehanizem, ponuja odlično vrnitev vsako pritisnjeno tipko, za hitro in natančno pisanje.

Praktično bližnjice iz iOS

Vam ni več treba iskati zaslona ali menijev za preprosti dejanji: slim Folio Pro vključuje celotno vrstico neposrednih tipk za dostop.

1) dom: Vodi na začetni zaslon

2) tipko svetlost: Nastavite svetlost osvetljene, puščica gor ali puščica dol

3) iskanje: Odprite iOS iskalno polje

4) virtualna tipkovnica: Vzorec/skrij virtualno tipkovnico

5) kontrolniki za večpredstavnost: Užasavanje, play/pause, vnaprej

6) kontrolnike glasnosti: Tišina, glasnosti, tipka za zmanjšanje glasnosti

7) vklop/izklop zaslona: Zaklepanje iPad Pro zaslon

8) povezava Bluetooth®Nizka poraba: Ujemanje naprav

9) preverjanje baterije: LED indikator stanja polnjenja

Zaščita za hrbet in spredaj

Ščiti zadnji in sprednji iPad pred praskami, praskami in razlitja tekočine.Slim Folio Pro ohranja iPad Pro varno v luči primeru, da ščiti vogalih.Zunanji tkanina je mehka na dotik.

PRAKTIČNO MAGNETNO ZAPIRANJE

V primeru, da je magnetno zapiranje za zaščito iPad Pro zaslon, kadar ne uporabljate.Zaprtje je tudi loputo za mesto Apple Svinčnik (2.ª generacija) in druge digitalne svinčniki.

ZASNOVAN ZA Apple Svinčnik (2. Tretja GENERACIJA)

Slim Folio Pro je oblikovan z odprto straneh, zato se lahko zaračuna Apple Svinčnik (2.ª generacije) z zadevo skupaj.Ko dokončate pripravo, potisnite Apple Svinčnik v magnetno zapiranje, da bi se izognili izgubi na vaše potovanje.

Začnite pisati takoj

Z integrirano auto-on/off funkcijo, samo kraj iPad pisno način, da vklopite tipkovnico.Če želite izklopiti tipke, odklopite iPad Pro iz baze.Tako energija je ohraniti in jo je mogoče pisati za več med stroški.

PRO TRD...In težko in trdo.

Slim Folio Pro deluje s dolgotrajne baterije, ki lahko traja do 3 mesecev, z enim polnjenjem.Napolniti, preprosto uporabite USB-C-kabel, priložen vaš iPad Pro in transformator, ali ga priključite neposredno na iPad Pro.

SEZNANJANJE DOVOLJ

Slim Folio Pro uporablja napredno tehnologijo Bluetooth low-power brezžična tehnologija za zanesljivo in učinkovito priključite iPad pro in tipkovnico.Samo nastavite povezavo, enkrat za tipkovnico, da se samodejno poveže, kadar jih postavimo iPad pro v pisni obliki položaj.

DVE LETI GARANCIJE

Če potrebujete pomoč pri vaši izdelek, ste na voljo, da na našo pomoč strankam.Preberite več o naših izdelek garancije.

Oznake: logitech webcam, primeru logitech k480, h blazino, logitech brio 4k ultra hd webcam, g502 hero mouse, d2fc f 7n, logitech streamcam, logitech k480 priročnik, logitech miška, logitech tipkovnica k480

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki