FVTLED vodoodporna LED Krova Korak Svetlobe, Vrt, Dvorišče Vile Teras Stopnice, Hodnik Plinth Ograjo Lučka za Nizko Napetost 12V 10pcs/veliko

w92687

€47.14

Nov izdelek

Značilnost: Sprejeti SMD LED tehnologiji; Nizka poraba energije in Okolju prijazni luči, Vodotesen IP65,proti zaprtih vode vlogo ; Z enostavno &priročno namestitev; Walkover tlak max.100KGS; Dolgo lifepan nad 50000 ur.Lahko potisnjeni v Listavcev Floorin, Laminat,Preproga,Keramične Ploščice,Naravni Kamen,Kremen, Talne obloge,Stopnice & Velik korak za Korakom okras za Vrt Specifikacije: Model: SC-B106-6 Napetost: DC12V Napajanje: 0,4 w Lumen: 10LM Oddaja barva: Toplo bela(3000k) /Hladna bela(6000k) /Modra LED čipov:1pcs SMD5050 LED Body material: Cink Zlitine Nepremočljiva: IP65 kot Snopa:90 stopinj Dimenzija: Dia35*H35mm Paketu: 10pcs LED Korak Krova svetlobe 1pcs 8w DC12V Napajanje(EU,ZDA,velika britanija,AU plug glede na vaš naslov,lahko pa me pusti sporočilo,hvala!) Navodila za namestitev: priporočamo povezavo največ 30pcs luči na eni napajanje in en krmilnik Naše inground svetloba je za okras,nizka moč svetlobe.razdalja med 2 luči morajo biti manj kot 3meters.(Imamo 1 m,2 m,3 m in 0,5 m podaljšek) Kabla na luči: moški in ženski priključite kable,0,5 m dolžine vsak kabel Digged luknjo velikost: 24 mm

moški in ženski priključite kabel usb in za 0,5 m za vsak kabel,tako da je razdalja med luči je 1meter.(Imamo 1 m,2 m,3 m kabel podaljšek za prodajo)

****************************************************************************************************************************************************** 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: IFTTT, led prostem stopnišč, led terasa, led teras, led iz nerjavečega jekla, Plinth, half moon lučka, talna svetilka na prostem, app led, svetilka pod zemljo

Certificiranje ce
Moč 0.4W
Slog ART DECO
teža 65g/pcs
Vir Svetlobe LED Žarnice
barva led Toplo bela(3000k) /Hladna bela(6000k) /Modra
Osnovna Vrsta Klin
Blagovna Znamka fvtled
Velikost D35mm*H35mm
Številka Modela B106X
Je Svetil Vključeni Da,
Funkcija Retro Slog Led Stopnice Lučka za Villa Krova
Napetost 12V
Garancija 1 leto
Raven Zaščite IP65
Vrsta Led Krova Korak Razsvetljavo
Vhodna Napetost 85-264Vac (ki se Uporablja z vso globalno)
Je Zatemniti No
Postavka Vrsta Pot luči
Vir Napajanja DC
Telo Material Chrome
Zaključek Poliran Krom

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki