Tip-C Bluetooth 5.0 Avdio Prenosni Oddajnik Lossless CD Kakovost Zvoka Brezžični Zvočni Adapter za Preklop PS4

w9298

€13.03

-5.59

€18.62

-30 %

Nov izdelek

Bullet Točk:

1、Ultra-tanek Lepe Videz: zvočna kartica z novimi videz in zaščitna dnu za enostavno shranjevanje, prevoz in uporabo, podporo za SBC, za apt-X LL, za apt-X, za apt-X HD, dual gumbi se lahko uporablja za dva para slušalk, hitro in enostavno.

2、Zasnovan Bluetooth Adapter: novo zasnovan ultra-tanek wireless audio oddajnik je primeren za N-Stikalo/za SwitchLite/za PS4/za PC.Odlično se rešuje problem povezovanje non-Bluetooth naprave Bluetooth sprejemniki (kot so slušalke, slušalke in zvočnike).

3、Podporo Dual Stream Mode: Podpora oddajnik za povezavo dveh Bluetooth zvočniki ali slušalke, ki hkrati uporabljajo KODEK.

4、Enostaven za Uporabo: Plug and play, brez voznika, ki zahteva.LED indikator, jasno kaže, avdio kodo način.Podpora samodejni ponovni povezavi funkcijo.Seznanjanje uspešno enkrat, ni nobene potrebe, da par spet naslednjič.

5、Neposredno Digitalni Audio Prenos: Uporaba aptX nizke latence kodek, odpravo nadležnih zastojev, lahko pridobijo in nemoten prenos za odlično izkušnjo iger na srečo.Lahko preprosto uživajte lossless CD kakovost zvoka.

Specifikacija:

Ime: TIP-C Bluetooth Audio (zvok Bluetooth Oddajnik

Bluetooth različice: Bluetooth V5.0

Podpora protokola: A2DP, AVRCP, AFH, HFP, HSP

Delovni frekvenčni pas: 2.402 GHz-2.480 GHz

Vhodni vmesnik: USB TIP C/ USB A (prenos kabel)

Napajanje: način, ki ga poganja konzole

Bluetooth razdalja:﹥8M (neoviran mesto)

Svetlobni indikator (A, B): A in B napravo kazalci stanja povezave, A in B luči oziroma navesti povezavo stanje ustrezno napravo Bluetooth

Gumb: dolgo pritisnite na gumb za 2 če želite hitro vnesti seznanitev članica

Združljiv: podpora za Stikalo in računalniške audio prenos, podporo za PS4, za Stikalo, za PC uporabo, podporo za Preklop dock mode, se lahko uporablja, kot je priključen na TV.

Podpora dual stream (TX način): podpora (oddajnik povezan z dvema Bluetooth zvočniki ali slušalke hkrati uporabljajo kodek)

Kodek metoda: APTX HD, APTX LL, APTX, SBC

Barva: črna

Material: ABS

Velikost: o 49*14.2*7 mm/1.93*0.56*0.28 v

Teža (gole kovine): o za 6,8 g

Seznam Vsebine:

Tip-C Bluetooth Oddajnik*1

USB Moški-Tip-c Ženski Vmesnik Kabel*1

Priročnik*1

Opomba:

Naprava za apt-X LL KODEK je prvi podpira v eno povezavo (priključene naprave morajo podpirati tudi za apt-X LL), dvojno povezavo lahko podporo za APTX LL.

Oznake: blutooth adapter 50, blutooth adapter qcy, blutooth adapter uk, tipkovnico bluetooth adapter, blutooth jack adapter, blutooth adapter za android, apple blutooth adapter, baseus bluetooth adapter, blutooth avto adapter, wi fi blutooth adapter

Blagovna Znamka Rondaful
Paket Da,
Sound Track Enotni
High Definition Support NOBEN
WIFI Standard NOBEN
Vmesnik TIP-C
Brezžična Vrsta Bluetooth
Vsebina AVDIO

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki