Električni Chiseling Elektromehanske Kladivo Spremenjen Hitting Ploščo Konkretne Litchi Konoplje Zlitine Brušenje Kolo Kamen Kamen Kladivo

w9517

€98.91

-12.23

€111.14

-11 %

Nov izdelek

Električni chiseling elektromehanske kladivo spremenjen hitting ploščo konkretne litchi konoplje zlitine brušenje kolo kamen kamen orodje

Parameter: Ime Izdelka:Električni dleto Napetost:220v Napajanje:800W

Slika prikazuje:

Opomba:

1. Če izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo v nekaterih državah / regijah, tako da ko ste plačali, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.

2. Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

3. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat)!Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

4. Preden se prijavite, morate preveriti paket, se prepričajte, da je v dobrem stanju, in se nato prijavite se.Če je paket poškodovan, prosimo, da fotografije, nato pa takoj pritožujejo, da ladjar, ne pozabite na pritožbo številko, in nato v stik z mano, mi bo zagotovo pomagal.

5. Naš delovni čas: 9: 00-18: 30 Pekingu čas.V tem času vam bomo odgovorili na vaša sporočila takoj.Med odmorom smo morda ne boste mogli odgovoriti na sporočilo, prosimo za razumevanje.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Oznake: velikost oblačila obešalnik, velikosti oblačil 7xl bat, volkswagen kul sedež, smartwatch sim 4g 16, lobanja kalupe iz mavca, smartwatch watch w34, solarni krmilnik 90a, subaru okno sticke, sončni dan nočna lučka

Številka Modela Posebno električno kladivo + lita brusilni disk
Napetost 220v
Moč 800W
Stanje Nova
Ime izdelka Električni dleto
Številka izdelka GZ0206
Vrsta Horizontalno

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki