Za mojega sina, ko lifetries, da knock navzdol, in Poslali vam presenečenje luksuznih športnih izrezljane lesene watch darilo

w115576

€21.47

-20.63

€42.10

-49 %

Nov izdelek

Neposredne Dostave je dobrodošlico!Če ste dropseller, več izdelkov in najboljšo ceno za vas.Smo tovarne, dobrodošel v stik z nami!

Vrezano lesene pazi za moške in ženske, darilo za obletnico fant in moj mož,moj sin,moja žena ,moj mož,moja ljubezen, ali darilo za groomsmen,itd.To osebno lesa watch bi celo neverjetno darilo za rojstni dan za njim.

Moški je Lesena Watch Moških Velike Izbiranje Multi-funkcijo Quartz Moške Ure, Koledar Športnih Watch 1,V Celoti ročno izdelani leseni skelet.Velika velikost modela lupine in skupno dolžino.Trakovi skupna dolžina je nastavljiva. 2,Trije oči šest nasvetov ujema z auto datum obraz, naredi klicanje videti lepa. 3,Kul večnamensko chronograph funkcija. 4,Naravne lesene material in lepo teksturo.Glede teže in okolju prijazno.

Oznake: pdr tools za odstranjevanje udrtine paintless dent, pdr orodje za popravilo udrtine, pdr pero, dent pero, dent paintless popravila, tapnite pdr, dent kladivo, dent pdr, paintless, cam zaklepanje matica

Gibanje Dual Display
Funkcija Kronograf
Band Material Tip Lesena
Primer Oblike Oval
Priporoča Širina 24 mm
Slog Luksuzni/ru
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Ohišje Debeline 13mm
Zaponko Tip Zapestnica Zaponko
Blagovna Znamka NAOVTR
Izbiranje Premer 48 mm
Vodoodpornost Globina Ne nepremočljiva
Postavka Vrsta Kvarčne Ročne Ure
Številka Modela MGC1859
Ohišje Material Lesena
Škatle & Primerih Materiala Papir
Dolžina Pasu 17inch

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki