Novo
Prilagodite stroj gubam odporne tiskanja 3 D rožnate modro cvetje steno foto studio okolij za fotograranje S-2558-A

Prilagodite stroj gubam odporne tiskanja 3 D rožnate modro cvetje steno foto studio okolij za fotograranje S-2558-A

w123498

€19.28

Nov izdelek

Dobrodošli, da obiščete našo spletno trgovino, tam je veliko več izbire.Prosimo, kliknite ali kopirati to povezavo za vstop v trgovini.

Sorodni Izdelki

Prosimo, preberite opis skrbno pred nakupom, ali boste naredili napačno odločitev.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.Po tem, ko ste prejeli izdelek, prosimo, pojdite nazaj na vaš račun Ali in pustite vaše povratne informacije.To je za nas zelo pomemben.Če imate kakršne koli težave, preden zapustijo povratnih informacij, vas prosimo, da nas obvestite.Če ne boste prejeli, predmet ali ne marajo element, se najprej obrnite na nas, preden odprete spora.Bomo poskušali naše najboljše, da vam služijo in izpolnjuje vaše potrebe.Hvala vnaprej.

Velikost: Smo lahko različne velikosti kulise za isto sliko.Ampak cena je drugačna.Prosimo, izberite velikost, ki jo potrebujejo.Različne velikosti so različne delež za glavni del in talne del.Če ne najdete velikost, ki jo potrebujete, se obrnite na nas, mi vam lahko sprostitev za vas.

Prosimo, preverite naslednje delež in materiala tabela.

Delež Primer:

Material:

Prosimo, preverite nad materiala tabela premislite, preden postavite naročila.

Element Značilnosti:

No palico žep in brez kakršnihkoli šiv.Gubam krpo mogoče oprati, vendar vinil krpo material ni mogoče oprati.Če je umazan, ga lahko očistite z vlažno krpo.

Tip:

Računalnik zasnovan in digitalni stroj za tiskanje

Za:

Poroka, audlt, otroci, počitniška fotografija ob ali hiša dekoracijo kot stene papirja.

Računalnik-tiskano v ozadju funkcije

1.Računalnik pripravljen za žive barve,slike visoke ločljivosti

2.Bolj trpežne,manjšo težo,lažje čiščenje,primeren za prireditve na prostem.

3.Kot nalašč za umetnost studio, dogodki ali dom fotografija in dekoracijo.

4.Odlično kemičnih vlaken materiala, da se preveri super kakovost

5.Mat konča zmanjšanje razmislek

Politika Vračanja

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup in žal mi je za težave ste imeli!

Tukaj so pravila za vrnitev &zamenjavo vašega nakupa:

Prosimo, pišite nam v 14 dneh in vrnili v 14 dneh po prejemu itemo,v nasprotnem primeru ne bi nadomestila za vaše plačilo in zagotoviti zamenjavo;

Vse element, vrnili pa mora biti v originalni embalaži in vključuje tudi vse dodatke.In povrnili vam bomo vse vaše plačilo po tem, ko smo prejeli predmet vrne.Vendar boste morali plačati za ladijski promet vračila izdelka;

Zato prosim, premisli, preden vaš naročanje.Najlepša hvala

Pošiljko

Vsak element, ki bo natisnjena takoj, ko bomo dobili nalog.Mi lahko ladja iz naročilo v roku 2-3days po vašem plačilu.Čeprav smo nastavite čas dostave je 4-5days v trgovini, ladijski promet ukrep se bo prej 1-2days.Ne skrbite za proizvodnjo čas, imamo dovolj stroji za tiskanje in bo.Če vaše naročilo, je nujno, prosim, povejte mi, mi vam lahko pomaga, da bi vaše naročilo nujno in izberite hitreje express podjetje na ladjo.Vse, kar je mogoče storiti z dobro komunikacijo.

Opozorilo: Zelo pomembno

Postavka je dejanska barva se lahko malo razliko od tega, kar vaš zaslon prikazuje.Ker vsak računalnik, ali moible zaslon telefona je drugačen.Upam, da boste lahko razumeli.

Pozornost za vinil krpo materiala ozadju

Vse predmete, ki se zloži na ladjo, tako da vinil krpo material, ki je enostaven, da so gube.Naslednje je načinov, da se odstranijo gube.Če se ne ukvarjajo z gube, se obrnite na nas za nakup flis material, ima veliko višjo ceno.

A. Roll up tesno z valj za 3-4 dni, to bo v redu.

B. Vi bi bolje toplote z železom na ZADNJI element, potem bo spet gladko.Ampak prosim, ne uporabljajte parni likalnik, saj voda lahko destory v ozadje.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Zakaj ni brezplačna dostava, ampak, ko sem kliknite in ni brezplačno dostavo?

A: Mi samo ponujamo brezplačno dostavo v nekaterih državah, kot so zda, ker naše zelo konkurenčno ceno, da v nekaterih državah.Kot vsi vedo, da je"brezplačna dostava" ne res pomeni "brezplačna dostava" Vsi prodajalci, ki so dodani ladijskega stroškov za element cene.

Q: Če je rok dobave, ki bo kmalu konec, ampak jaz še vedno ni dobil paket, kaj naj storim?

A: V tem primeru, pls stik z nami ali pustite sporočilo v redu, da nas vprašati podaljšanje/razširite čas dostave namesto, da bi spor

Q: Kako potrditi dostavo?

A: Samo prijavite v " Moj www.vina-babic.si ', kliknite na "posel" in izberite "Nepotrjeni dostava" za prikaz vašega naročila in nato izvedeti vrstnem redu, ki ste jih kupili od nas, kliknite"viem podrobnosti" in "potrdi dostava".To je za nas zelo pomembno, hvala vam za vašo pomoč.

Q: Kako naj dam povratne informacije?

A: Prijavite v "Moj www.vina-babic.si',kliknite na "transakcij", da bi našli povratne informacije, najdete reda, ki je v 'orderd čakajo na Moje povratne informacije", boste pozitivne povratne informacije in 5 zvezd bo treba zelo cenijo, če imate težave za naročilo bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili, vendar negativne povratne informacije, lahko naredimo nič.

Q: Kako onemogočim?

1. Lahko govorite z nami o velikosti, ki jih potrebujete, po e-pošti ali sporočilu, potem smo lahko natisnete prave velikosti za vas.

2. Če želite, da vaše najljubše slike in velikosti, tako da nam slike in velikosti, potem lahko naredimo za vas.

Oznake: mt07 koncu bar ogledala, maybelline 655 mat, indijski različici redmi, pralni krme mačka pes, smerniki led h11 p9, kako defog vetrobranskega stekla, mi usb c lan adapter, zložljiv nož kiazer, kako defog okno avtomobila

Blagovna Znamka LANESYBAFOTO
Material Dve materialov možnosti
Številka Modela S-2558-A
Vrsta Prenos Toplote Tiskanje
Paket Da,
Slog Vrtnice steno

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki