Modni Jeans, Pozimi Velika Velikost 42 44 Men ' s Business Casual Kavbojke Moški Naravnost Traper Hlače Moški Moški Modni Denim Dna

w130146

€31.70

-28.1

€59.80

-46 %

Nov izdelek

dobrodošli na moji trgovina na Debelo ali na drobno

Smo dobri službe in visoke kakovosti proizvoda Za zadovoljitev potreb kupcev.Kakovost izdelka absolutno jamstvo .Stranka je naš bog , Mi bo iskren s seboj.Tukaj v moji nakupovalni jamstvo ste zadovoljni.Boste biti v razumni ceni kupiti dobre izdelke in dobre storitve .Želim vam srečno nakupovanje.

To je Azijski velikosti .

Velikost posameznih državah različne, prosimo, preverite velikost skrbno pred nakupom.

Če ne morete ugotoviti, velikost, prosimo, obrnite na nas.

1:Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

2:Opozorilo: prezrite oznako velikosti prihaja s krpo.Oznaka velikosti je lahko včasih večji kot naš opis velikost ker so tisti, ki so za Kitajske.

3.Vse meritve v cm, prosimo, upoštevajte, 1 cm = 0.39 cm,1 cm=2.54 cm

4. model fotografijo za sklic,pls videti resnične barve na visi oblačila fotografijo.hvala

Hvala za vaše razumevanje .

5 .Prosimo, dovolite 1-2 cm napako .Hvala .

Dostava Pogoji:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: bombažna jakna moški, blagovne znamke jakna moški, jeep človek, jeep majica, jeseni moški, af moški, traper majica moški, plašč jeep, safari majica, jakna moški pomlad

Velikost 30 31 32 33 34 35 36 38 40 42 44
Spol MOŠKI
Jeans Slog Ravne
Postavka Vrsta Kavbojke
Dekoracijo Žepi
Debelina Midweight
Vrsta Tkanine Kariran
Fit Tip Ravne
Barve temno modra
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Blagovna Znamka AFS ZDJP
Pas Tip MID
Pranje svetloba
Slog Priložnostne
Vzorec Tipa Trdna
Številka Modela Autumn Winter Men Jeans 313-J95
Material Denim
Dolžina Full Length

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki