Novo
Diy Lutka Hiša Mini Lesene Dollhouses Pohištvo Komplet Igrač za Otroke Foto Okvir Ideje Darilo Lutka Hiše P217

Diy Lutka Hiša Mini Lesene Dollhouses Pohištvo Komplet Igrač za Otroke Foto Okvir Ideje Darilo Lutka Hiše P217

w150543

€9.94

-2.49

€12.43

-20 %

Nov izdelek

Dolge Počitnice serije se lahko uporablja za tridimenzionalne slike, in ki se lahko postavi na mizo, s kavljem za njim, je visela na steni, ko je končal, in vrata v prednji jih je mogoče odpreti na bo.

Na sončen in vesel praznik, zgodaj zjutraj sem vzel košaro za mesta na obali, da kupite nekaj živil, in naključno postavite v polje.

Opoldne, pripravili bogato kosilo za sebe, okus lagodno in nežno.

Ob sončnem zahodu, pojdi na sprehod na plaži, poslušati zvok valov, in občutek preostale temperature nastavitev sun, sea breeze.

Vrnitev za hišo v noč, pijača dišeče kave, odprite dnevnik zapiřite, bitov in kosov življenja.A mirno življenje.

[ Serije izdelkov ] Dolge počitnice serije (3 možnosti: sredina popoldne, prosti čas za kosilo, toplo jutro svetloba)

[ Specifikacij proizvoda] končnega izdelka je približno 19×7×6 cm

[ Proizvodi vključujejo ] zahteva lesa, krp in drugih materialov, majhne luči, polje baterije, lepilo (z latex vključeni, če menite, da je preveč počasen, da se posuši, lahko kupite 502 lepilo na svoje), navodila, itd.

[ Teža izdelka ] o 0.65 KG

[ Embalaža ] Izvrstno darilo polje

Kabina je kot pomanjšana navzdol različico pravi hiši, tako srčkan! ^_^~

Material, iz kabine je, kot pravi hišo, na primer, omara je narejena iz lesa, zavese, krpe, glavo je narejen, in knjiga je izdelana iz papirja glavo!

V celoti uveljavljajo praktične sposobnosti, skoraj vse kulise potrebovali boste, da bi sami!Proces proizvodnje neskončne zabave!

To koči, ki zahteva, da morate zgraditi sami.Surovine, materiali v notranjosti so razdeljeni v več manjših paketov glede na material, ki se lahko izvede v več krat.To traja približno nekaj dni za dokončanje končni izdelek (glede na priročnik za strokovne usposobljenosti).

Proizvodnja navodila:

1. Podrobnejši proizvodnje navodila so priloženi v embalaži izdelka.

2. Predvsem skozi DIY proces vezave, znašanje, šivanje, modeliranje, prakse, itd., če želite ustvariti lastno kočo.

3. Lepilo priložena izdelku je iz lateksa.Upam, da lahko kupite 502 ali 101 sami, vendar bodite pozorni na to.

Otroška zgodba:

Koča, ki izvira v Nemčiji in ima dolgo zgodovino.Ni bilo tako legenda dolgo časa nazaj:

Po legendi, lep in sposoben slaba mizar v majhnem mestu Jim zaljubil v earl ' s hčerko.So bili zelo zadovoljni in srečni.Vendar v dobrih časih ni trajalo dolgo.Grof je vedel, da je bil zelo jezen in je želel poročiti s svojo hčerko, sina Vojvode v naslednjem mestu.Grof je hči na žalost je povedal njen oče, da če ona je poročena sina vojvode, ona bo umrl.Grof mislil, njena hči in varnosti pomislil na to.Na način, da bi njegova hči dal gor, je povedal slabe carpenter: Če hiši lahko zgradili v enem tednu, bo poroči njegovo hčer, ni mogoče zgraditi njega in pustite mesta.

Slaba tesarji so bili sposobni, da pomislite na način, da razmišljajo o njej doma.Sta zaspala nezavedno.V svoje sanje, ki so jih videli veliko lepih hiš.Ko so se zbudili, so mislili, da bi bilo fino, če bi bili lepi hišici, ki jih šteje.Tako revni mizar zaprl sam v hiši, da bi kočo, ki dan in noč.

Teden dni kasneje, revni tesarja, se je pojavil v Earl ' s house držite tesno pakirani, predmete in ljudi okoli njega začeli govoriti o tem.Sem videl, da je slabo mizar nežno odtrgala zunaj embalaže, pameten in neprimerljivo kočo in predstavila pred grofa, revni tesar, je dejal, da sem naredil po vaših pravilih.Nisi rekel, da je mala hiša ne dela?Grof je bil brez besed, in bil navdušen nad spretnost in iznajdljivost malo tesar in izpolnil svojo obljubo, da se poroči z njegovo hčerko, da malo mizar.

Kasneje, so živeli srečno življenje, in Jim Mesto tudi imel tak po meri: Če boste srečali ljubljene osebe, ki jo je treba narediti planinski za ljubico, ki predstavlja željo, da pridržite strani druge stranke in nosijo stare smislu z otrokom. .To je bil razdeljen na sredini prejšnjega stoletja, in to je recitiral v različnih državah po vsem svetu in je postal osebno darilo med priljubljene pari in prijatelji...

Oznake: ruffle rokavi za malčke, diy lutke kit, lutke kit miniaturni, dokončanje mini lutke, blyth, diy lutke okvir, bjd lutka prodaje, klasična lutka hiša, a036, pullip

Starostni Razpon > 14 Let
Blagovna Znamka LM1997
Vrsta Lesena
3C Nastavite Kategorije igrače nad 14 let
Lestvica 1
Opozorilo no
Kategorija Stavbe Model
Ali Statični Model Is
Embalaža Color Box
Številka Modela P217
Material Lesena
Količino Predmetov v Set Veliko
Spol Unisex
Poreklo CN(Izvora)
Ali Lahko DIY Is
Tema Stavbe

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki