Pangchi Blagovne Znamke Moških Iz Nerjavečega Jekla Očesa Pasu Ure Preprosta Ženska, Ženske Zlato Priložnostne Quartz Zapestje Watch Ura Relogio Feminino

w159926

€19.24

Nov izdelek

ČLOVEK VELIKOST:

Izbiranje premer : približno 36 mm

moški traku dolžina : približno 23 cm

ŽENSKA VELIKOST:

Izbiranje premer : približno 26 mm

moški traku dolžina : približno 21 cm

1. Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, in veljavne .Moremo zagotoviti pošiljka bo poslana v roku 72 ur po tem, ko bi plačilo.

2. Bomo na podlagi različnih držav, da se ujemajo z optimalno prevozno sredstvo za zagotovitev, da je promet varno in hitro, če obstajajo posebne potrebe, nas kontaktirajte.

3.Ponavadi se bomo biti opremljeni z ustrezno embalažo za gledati, da se zagotovi varnost prometa, ampak zato, ker nekateri nacionalni carinski razlogov, začasno lahko prilagodite embalaže, prosimo, sprejem blaga, za katere velja, če morate na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.

Kako lahko sledenje moje parecl?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://global.cainiao.com/ (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: luksuzni ženska stegno, klasična človek gledal, moško watch, pazi pangchi, haiqin mens luksuznih, dengqin moški gledajo, moški .gledam, človek swiss watch, črni človek gledal, človek gledati poletje

Ohišje Debeline 8 mm
Dolžina Pasu 23 cm
Škatle & Primerih Materiala Papir
Zaponko Tip Zapestnica Zaponko
Vodoodpornost Globina 3Bar
Band Material Tip NERJAVEČE JEKLO
Ohišje Material NERJAVEČE JEKLO
Številka Modela p2216
Primer Oblike KROG
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Hardlex
Spol MOŠKI
Padec ladijskega prometa Podpora
Izbiranje Premer 36 mm
Blagovna Znamka janež
Funkcija Vodoodporna
Slog preprost
Gibanje KREMEN
Postavka Vrsta Kvarčne Ročne Ure

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki