Novo
67L080 TO-220

67L080 TO-220

w1814

€0.80

Nov izdelek

Kupci obvestilo:

1 Naše podjetje lahko kupite drugih Elektronskih opremo in IC deli za vas.Moral bi nam povedati, jasno o izdelku je razred, končnice,inkapsulacijo in tako naprej.

2 Naše podjetje je podjetje upravi.Imamo veliko razrede, da ne moremo prenesti vse od njih.Veliko kakovosti, nakup pa bodo veliko cenejši.Pišite mi, če vas ne strinjam se naša cena.

3 Preprečitev škode ali izgube v prenosu podatkov.Prosimo, seriouly preverite dele, ko jih prejmete.Ne prijavite, če je nekaj narobe.In pišite mi na enkrat.Kaj je problem rešila skupaj.

Naše podjetje je podjetje upravi.Imamo veliko razrede, da ne moremo prenesti vse od njih.Veliko kakovosti, nakup pa bodo veliko cenejši.Pišite mi, če vas ne strinjam se naša cena.

Preprečiti poškodbe ali izgube v prenosu podatkov.Prosimo, seriouly preverite dele, ko jih prejmete.Ne prijavite, če je nekaj narobe.In pišite mi na enkrat.Kaj je problem rešila skupaj.

Oznake: glavo lase pribor za dojencek dekliška, yaber, avto jump starter, lexia pp2000, tps54315, 230 primeru, philips pickup, huawey p20 lite, hp 240 g2, arduino rdeča

Teorija Drugo
Zaščito Funkcija Drugo
Vir Napajanja DC
Uporaba Drugo
Blagovna Znamka ICAliexpressIC
Napetost Other
Kontaktne Obremenitve Drugo
Številka Modela Releji

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki