Generator Deli Magnetni Pick Up Senzor Hitrosti MSP6719 Za Dizelski Motor

w193925

€17.02

Nov izdelek

Opis Izdelkov

MSP6719 označuje, ko obroč prestavi zob, ali drugih barvnih projekcije,podajte tip senzorja.Električni impulzi, ki so sprožene v tuljavo in poslano za nadzor hitrosti enote.Signal iz magnetni Senzor za hitrost, zob na sekundo(HZ), je neposredno sorazmerna s vrtljajev motorja.

Package seznam:

1 * Senzor za Hitrost MSP6719

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali Je naše podjetje trgovsko podjetje ali tovarne?O: mi Smo proizvajalca, imamo lastno tovarno za AVR, Usmernik diode.In so OEM tovarno za druge dele, kot so nadzor moduel ,nadzor hitrosti in krošnjami deli itd.Ki je overjen s Alibaba in naše pokazala fotografije lahko dokažem.V: ali So izdelki original ?A: Najbolj se blago zamenja vrsto, narejene na kitajskem, vendar se lahko 100% nadomestila originalna z zanesljivo delovanje.Prav tako smo dobava originalnih delov za dele, preveč.Dobrodošli na preiskave Q: Kaj' s garanciji?A: Standardna garancija 12months za vse blago.Vip uživajte 24months garancija Q: Kaj je vodilni čas za blago?A: 80% blaga, ki je na zalogi, dobavni bomo poslali takoj za plačilo.Ves čas postopka za vaše podatke 1. 2-3days izraziti skladišče iz našega mesta; 2. Od 6 do 12 dni, od kitajska na vaš naslov Q: ali Lahko navedete prost vzorec?O: Ponavadi smo didnt zagotoviti brezplačen vzorec.Vendar se lahko prijavijo nekaj prostega vzorca glede na vaše podjetje kvalifikacije.Vendar tovorni stroški morajo biti plačani za kupca.

Oznake: korejski srajce sequins, led luči 20m remite, led luči 12 obesek, korejski čevlji ka hiša, korejski nego kože mila, led luči 4d 15 cm, led luči 60 palčni tv, led luči zadaj astra, led luči 24 v tovora

Specifikacija 13.5*3.8*2.8cm
Temperaturno Območje -55 do 105℃
Kakovostni Razred Visoko Quatity
Funkcija Generator Senzor Hitrosti
Vrsta Senzor hitrosti za motor
Generator blagovne znamke MSP6719 za Generator
Garancija 1 leto
Park MSP6719 na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela MSP6719
Prevoz Paket Eno Polje

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki