Gradient Ombre Dolgo Večer Formalnih Obleke Prom Oblačenja Eno Ramo Beaded Črto Šifon Vestidos De Festa Haljo De Soiree 205

w3304

€74.83

Nov izdelek

Obvestilo:

1. Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za vaše razumevanje.

2. če u počutim dvoma o velikosti, u lahko obrnete na prodajalca, da pomaga u našli prave velikosti,

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL dostava običajno traja 3-7 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

EMS dostava ponavadi traja 8-12 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

UPSshipping ponavadi traja 3-5 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

HongKong post air mail:dostava ponavadi traja 15-30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

Kitajska Post Air Mail:dostava ponavadi traja 15-30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO kupnine ALI

ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

1)12 mesecev Proizvajalec?s omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

3) strinjate se, da Boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.vina-babic.si!

Imamo veliko izkušenj na carinski obračun, prosimo, povejte nam, kaj je najboljšo ceno za vas, za deklarirana vrednost paketa, tako da lahko avoice plačati visok davek.

kolikor vemo , FRANCIJA in TURČIJA so strogo uvoz politike.torej, če vaš paket bo tistih državah, morate precej seznanjeni s politiko, in nam povejte, kaj je najboljše.

če ste iz Brazilije, morate zagotoviti vašo CPF ŠTEVILKO(DAVČNA ŠTEVILKA) nam.

če ne morete priti v paket zaradi politike v vaši državi, ne bomo nosi izgubil .upam, da boste lahko razumeli.

Oznake: huawei y9s black mirror, nokia 62 sofetach cases, huawei y9s fashion case, paper mi pocket printer, how catch lacrosse ball, huawei y9 lil peep case, huawei y9 cover vw life, huawei y9s film ceramic, paper molds f panettone

Vlak Dimnikar Vlak
Dekoracijo Crystal
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Pasu Naravni
Izrez Ena Ramenski
Zgrajena v Modrc Da,
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Modni Element preprost
Silhueta A-LINIJE
Številka Modela dolgo večerno obleko
Rokav Slog Ena Ramenski
Slike Dejanske Da,
Blagovna Znamka Sininen nauha
Priložnosti Formalno Večer
Velikost Custom made size is OK
Vrsta Tkanine Šifon
Tip Slike 100% Realne Slike
Barve Vse barve so na voljo
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Material Acetat

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki