Novo
Nemški uvoz test javnost papir lepilni trak TESA 7475 tesa7475/

Nemški uvoz test javnost papir lepilni trak TESA 7475 tesa7475/

w44482

€134.71

Nov izdelek

TESA TESA7475 Je testni trakovi, glavni testni trakovi stripping sile

TESA 7475 nova izdaja PV02 , PV00 TESA je bila prekinjena

nova izdaja Tesa7475 Testni trak TESA trak test

Specifikacije: 25 MM*50 M

Productthickness: 0.14 mm

Lepljenje moč: 3,0 KG/25 mm

Temperaturna odpornost: 80 stopinj

Prihranite čas: 2 leti v najboljših.

Značilnosti izdelka: PREPIR PREPIR bela PVC En dvostranski lepilni trak, nemški uvoz, ki se večinoma uporablja za izklop vrste papirja / Izklop vnesite film, anti lepljenje papirja / Anti sluznice in druge proizvajalce, da test učinek vrste proizvodov.Je tudi super viskozne lepilni trak, še posebej za nerjavečega jekla, aluminija, bakra in drugih kovinskih izdelkov.

Opomba: stara različica Tesa7475 Zaradi uporabe papirja jedro off kosce papirja, se je spremenila plastično jedro, bi se izognili konfeti ostanek, prosimo, bodite pozorni na nakup.

Tehnični parametri (povprečje):

Izdelek 7475

PVC-film bela Podloga

Lepilo : Akril

Linijskih : Coatedpaper Silikona

Oprijem/Steel1) : 12.5 N/cm

Življenje Polica 2years

Opombe

TESA podjetje je eden od največji svetovni proizvajalec lepilni trak, lepilni trak, proizvode, ki jih proizvaja odlične kakovosti je dobro znana v svetu.TESA podjetje prej nemški Beiersdorf Omejen Delež Ltd pod tri poslovne enote 2001. leto 4 V avgustu, TESA formalno ustanovljen Beiersdorf hčerinska družba z Omejeno Delež Ltd: AG PREPIR .

Dodatek: TESA7475 preskusna metoda /FINAI Preskusna metoda ekstrakta

(Uporablja v FINAT 10 FINAT in 11 Tipične preskusna metoda za olupimo moč

FINAT preskusna metoda

180 Olupimo moč test (stripping hitrost 300 mm/min )

A, Sojenje obseg

Sedanja metoda se uporablja za test stalnih oprijema ali sposobnost, da peel off samolepilni pritisk občutljivi material (kakovost, prevlečeni silicijevega substrata in kompozitni na samolepilno površina materiala).

Definicija: za ločeno peeling sile, prevlečene z pritisk občutljivih lepilo material in površinsko oplemenitena silicijevega substrata, peeling sile pod določenim pritiskom občutljivih materialov iz standardnih preskusnih odbor za nekatere kota in hitrost, medtem ko stripping sile, potrebnih na pritisk občutljivih materialov in standardne preskusne tablice skupno 20 Minut in 24 Ur po preiskavi, slednji je znan kot trajno odstranjevanje sile.

Dva, Test instrument

1 , napetosti, tester, ali podobna naprava, ki je sposobna 180 Olupimo hitrost pritisk občutljivih materialov 300 mm/min Natančnost +2% preskusne plošča je narejena iz stekla ali iz nerjavečega jekla.

2 , standard FINAT Pritiska valj. 2 KG ).

Tri, Preskusni vzorec

Treba odvzeti predstavnik materiala na testni trak, širine 25 mm, vsaj dolgo skupaj instrument 175 , svetlo je in čisto naravnost, in vsak material je treba jemati najmanj. 3 Člen za test, test trak uporabo TESA7475 Testni trakovi.

Štiri, Preizkus pogoj temperatura 23 C. 2 C, 50%relativne vlažnosti . 5%RH .

Pet, testiranje postopek

držite TESA7475 Testni trakovi lepila s sprednjo stranjo navzdol, z rahlim pritiskom trak namestiti na test odbor čisto, z valja na okoli 10 mm/ S hitrost drugega in nazaj 2 lepilne površine je tesno v stik s testom odbora.Za vlečenje ali pull off film iz filma, ki se določi na testni plošči.

2 , po preskusu članek objavljen dobro, kraj 20 Minut po testu, kot je treba za test trajno odstranjevanje silo, treba mestu 24 ur.

3 , Debug stripping kotom 180 Stopinj, nastavite hitrost kot 300 mm/min , zaženite preizkus.

4 , rezultat preiskave, Luščenje sile N/25MM Express ( 1 KG=9.81 N povprečna vrednost za vsak testni trak, vgradnje čas je 20 Minut ali 24-Urni.

Oznake: razpoložljivi test tube, tester test svinčnik, namenjen test tube, epruveto letnik, kabel testne sonde, vibro test tube, testno kaseto, trak, epruveto, engen, elos test kit, začimbe test tube

DIY Dobave ELEKTRIČNI

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki