Ribolov Posebne Brisačo Super Čistega Bombaža Hitro Sušenje sušenje mikrovlaken suho brisačo Reševanje Orodje Za Športe na Prostem Pesca

w69749

€2.64

-0.46

€3.10

-14 %

Nov izdelek

Ribolov Posebne Brisačo Super Čistega Bombaža Hitro Sušenje sušenje mikrovlaken suho brisačo Reševanje Orodje Za Športe na Prostem Pesca poseben opomnik: 1. Prosimo, dovolite napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2. Barve različne šarže izdelkov, ki so nekoliko drugačni.

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Bomo vaše sedežu v www.vina-babic.si kot vaš naslov za dostavo, LE pls zagotoviti registrirate prave informacije in ne bomo odgovorni za vsak napačen naslov za dostavo;kupljene predmete, ki bodo dobavljeni v roku 72 ur.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Morebitne uvozne takse in dajatve so na kupca odgovornost.Pls sodelujejo vaši meri za javnost parceli.Ne bomo prevzema nikakršne odgovornosti za zamudo ali undeliveried parceli, ker po meri razlogov kupec ne razglasi, da v času.Da zagotovite, da boste dobili parcelo na min davka, bomo razglasi z nižjo vrednost.

8. Kitajska Post navadne majhne paketni plus ne zagotavlja logistične informacije, zato predlagam, da se vsi odločijo www.vina-babic.si Standardna Dostava ali Kitajska Post air mail, ki bo bolj varno in hitro.

9. Če vam dajo več naročil, bomo združiti teh naročil, in poslali skupaj v eni parceli .Če ne želite, da se združujejo naročila,pls, pustite vaše posebne opombe,hvala za vaše sodelovanje!

Vrnitev & vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vina-babic.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: nail art za lase, rod za lase stroji, za lase palico nacionalizem, lke lak za lase, sunon led za lase, lak za lase loveauty, lak za lase splošno, orodje palica led, rose, rdeča lak za lase, max suho zagona za lase

Z Zložljive Noge ali Ne No
Vrsta Rod Posnetek/O-oblikovan Obroč
Ribiško Palico Kategorije Lure Palico
Velikost 33cm
Številka Modela ročno rabo
Material Krpo
Blagovna Znamka HZ OKRETNA

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki