SUKIA 1Pcs Svinčnik Fishing Lure Uteži 10g/14 g/18 g/24g Wobblers Počasi Potaplja Draž Umetne Vabe Težko Vab Morske Ribe Vabe

w4477

€3.43

-2.29

€5.72

-40 %

Nov izdelek

ROČICE DESIGN

Z nepretrganim fishing lure lahko plavajo kot veren rib tako, da izzove plenilci na ugriz.

MATERIAL VARSTVO OKOLJA

Vabe, telo sprejme dodatne varstvo okolja materiali, ne samo, da ima velik vpliv alkohola, pa tudi ne proizvajajo škodljivih snovi za okolje.

3D OČI

Na vabe so veren slikarstvo in živo 3D oči ,da bi vabe, izgleda kot pravi ribe plavanje v vodi med ribolov.

OSTER KLJUKE

Anti-korozijska, 2 trikotni bodeče kljuke iz visoko ogljikovega jekla.Močnejši moč, trajne, sladkovodni morski vodi universal.

VRGEL DLJE

Glavni blok samodejno premakne na rep povečanje metanje razdalja, za najbolj oddaljena litje.Močnejši bicikličnih obroči Krepitev dvojni krog poveča odpornost za vlečenje.

O Plačilu

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Shippment

1) Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovni dan, DOSTAVA po celem SVETU(Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2)Stranka ne bo jasno, s dostava pravočasnost, bomo poskrbeli najhitrejši express, ki temelji na vaš naslov, čas poštnine določi prevoznik, prosimo, bodite potrpežljivi, preden vaš element prišel. 3) Pošiljka se lahko odloži med prazniki in vikendi. 4) Prosimo, da nas kontaktirate, če je vaš element ni prišel po 45 dneh.

O Povratne Informacije

1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas 5 zvezdic in pozitivne povratne informacije. 2) Če ste nezadovoljni s ničesar o naših izdelkov, da bi bilo koristno za vas, da nas kontaktirate, preden pustite nas negativno oceno, veseli smo, da vam na vse storitve, da vsaka stranka zadovoljna.

Oznake: ročne ure curren za ženske, črno elegantno watch, oblikovna počasi igrišču, oddanih šablona, anime manga cosplay, lqcrwoc lure potopu, big potaplja draž, curren9015, poceni lure potopu, lesene potaplja draž

Feature4 Svinčnik Potopu Ribolov Lure
Feature8 Ocean Čoln, Ribolov
Feature9 Ocean Beach Ribolov
Kategorija LURE
Blagovna Znamka Sukia
Feature6 Uteži 10g/14 g/18 g/24g
Feature10 svinčnik lure
Vrsta Umetne Vabe
Količina 1
Feature3 Ocean Rock Ribolov
Položaj stream
Feature1 Umetne Vabe
Feature2 Ocean Beach Ribolov
Feature5 Svinčnik Potopu Ribolov Lure
Feature7 Počasi Potaplja Draž

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki