Vozilo Vgrajeni Sneg Lopata Izmenljive Sneg Krtačo Razširljive Avtomobilski Brisalec Za Vetrobransko Steklo Sneg S Peno Krtača Ročaj

w45996

€1.73

-0.74

€2.47

-29 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. Sneg odstranitev: krtačo off sneg in led, ne da bi poškodovali vetrobransko steklo.To lahko hitro pomoč vaše vetrobransko steklo avtomobila, da nemoteno in urejeno.

2. Oprijem: mehka pena ročaj z valovite oblike in ergonomski ročaj, da vam zagotavlja udobje in nadzor, in ga ne bo utrujen po dolgotrajni uporabi.

3. Čopič: sneg odstranitev lopata je opremljen s 4 vrstice močno plišastih ščetine, ki se lahko enostavno odstranite metež.

4. Strgalo rezilo: Na drugi strani čopič je široko strgalo rezilo, ki lahko poškoduje in odstranite debel led.

5. Enostaven za shranjevanje: Svoje kompaktne zasnove in zložljive telo, da je enostaven za shranjevanje in za uporabo, ki vam omogoča, da očistite steklo v vsakem trenutku.

Opis:

Sneg odstranitev lopata je zložljiva, lahka in enostavna za uporabo, in lahko hitro in enostavno odstranite sneg iz sistema windows in avtomobilska stekla.

Specifikacije:

Strgalo širina: 4 cm (10.2 cm)

Dolžina: 26 cm (66 cm)

Ročaj material: pena

Čopič material: volna

Paket Je Vključeno:

1* Sneg odstranitev lopato

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Oznake: avto črpalko pranje, 12v avto pranje, sneg puhalo, lopata sneg, batni tlak pranje, čopič sneg, 12v spray, 12v 160psi visokotlačne vodne črpalke, avto odtajane, čiščenje snega

Poreklo CN(Izvora)

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki