1 Par Non-slip Dereze Ice Grip ice sneg poti kampiranje na Prostem, Športni Čevelj Kritje Sprehod Vleko Cleats ledu Crampon Čevelj Zajema

w5721

€1.60

-0.5

€2.10

-23 %

Nov izdelek

Značilnosti:

1. Več Uporablja: vleko zagozd, lahko zmanjšajo nevarnost poškodb zaradi zdrsa ali padca, ko hoja na led, sneg, blato in mokri travi ali pod drugimi pogoji.So kot nalašč za pohodništvo, tek, plezanje in hoja po snegu in ledu.

2. Visoka Kakovost Materiala: vlečna cleats so izdelani iz odporne na obrabo 1,2 mm jeklenih tuljava, ki zagotavlja multi-directional vleko, močno odpornost proti obrabi, in dober oprijem na snegu.So varnejše, da hodi na sneg.

3. Enostaven za Uporabo: vlečna zagozd, se lahko enostavno in varno pritrjeni na lastne čevlji ali škornji.Lahko enostavno postavite na vaši čevlji v nekaj sekundah.Lahko tudi enostavno jih vzlet, ko jih ne potrebujete.

4. Široko Združljivost: vleko cleats funkcija visoko elastična zunanji pas, primerni so za vse vrste športov čevlji, pohodništvo čevlji, čevlji za pohodništvo itd.

5. Široka uporaba: Primerno za vse vrste športov/pohodništvo čevlji in škornji, čevlji za pohodništvo, se lahko uporabljajo na nagnjen teren, ledeno ceste, ledeno dovoz, blatni in mokri travi, nevarne poti, itd.Primerna za pot, tek, pohodništvo in ribolov na ledu.Unisex, se lahko uporablja za najstnike, odrasle, starejše ljudi, za vsako starost.

Specifikacije:

Tip: Vleko Cleats

Namen: non-slip

Velikost: M EU: 36-41, L EU: 41-46

Material: Silikon + TPE + jeklenih tuljava

Velikost: približno 14*18*4 cm/5.51*7.09*1.57 v

Teža: približno 125g

Standard: 2pcs/par

Seznam Vsebine:

1 Par Vleko Cleats

Oznake: usb port hp 2000, usb ps 2 gamepad, usb pd galaxy s9, usb ports boards, usb printer 05cm, plastic tag pink, usb plug lighter, plastic taco toy, usb plug male dc

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Dereze

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki