Novi Mini Izposoja Črpalke Prenosni MTB Cestno Kolo Črpalka Kolesarjenje Inflator Dve-potni Ventil Cev Črpalke Prinašajo podporo Kolesarske Opreme,

w5914

€1.58

-0.85

€2.43

-34 %

Nov izdelek

69921 Kolesarske Opreme, Opis:

Iz najlon materiala, to izposoja črpalke je trpežna in ni enostavno, da bo zdrobljen, in je zasnovan z ročico, ki je primerna za vas, da stari in uporabo, zaradi česar vaš inflacije bolj priročno in lažje.

Ta vrsta kolesa inflator je obleko za gorsko kolo pnevmatike, in 80PSI zračni tlak je dovolj za izpolnitev nujno potrebujejo.

Te vrste kolo inflator je oblikovan z majhno velikost in majhna teža, priročen za shranjevanje in prevoz, ko gredo ven, ne bo toliko prostora.

To vrsto strani inflator je enostaven za uporabo in opremljen z zračno črpalko pin, primerna za vas, da napihne za košarko.

Enostaven za uporabo, te vrste kolo črpalka lahko napihne za vlečenje in potiskanje, prihranek časa in moči za vas, in obstaja 2 šobe zasnovan za izbiro, uporabite ga lahko brez skrbi.

Specifikacija:

Material: najlon.

Barva: črna.

Velikost: 22*4.5*2.8 cm, skupaj ekstrakcijo dolžina: 33 cm.

Zračni tlak: 80PSI.

Paket je vključeno:

Tip 1:

1x inflator.

1x črpalka pin.

Tip 2:

1x inflator.

1x črpalka pin.

1x nosilec.

Oznake: pnevmatike inflator prenosni, air mini črpalka, izposoja olje, kolesarska oprema splošno, kolesarjenje kolo črpalke, hitro kolo črpalka, kolesarske opreme bontrage, prah zračna črpalka, portable power inflator, cevi črpalka zrak

Velikost 22*4.5*2.8cm
Material plastični
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki