304 Nerjaveče Jeklo Morskih Dviganje Oči Matica Obročno Matico Navoj M8 (2PCS))

w6161

€1.00

Nov izdelek

Opis:

- Težka in visoka trdnost mini marine boat M6 DIN582 oči vijak orehi

- Enostaven za namestitev, trpežne in odporne proti koroziji

- Več aplikacij, kot so morski čoln, tovornjaki, van, prikolic, polprikolic

- Univerzalni fit, primerna tako za notranjo in zunanjo uporabo

- Visoko polirani obraz za mehek videz in da se ujemajo današnjih sodobnih plovil

Specifikacija:

- Material: 304/316 iz nerjavečega jekla

- Dolžina: Cca 28 mm,

- Notranji Premer Oči: Cca 16 mm

- Širina Vijak Matica: Cca 16 mm

- Debelina Oči: Cca 6 mm

- Navoj Matico: M8

- Delo Varno Naložiti Limts : Cca 70 kg, in zdrobljen omejitev je okoli 4-krat varnih mejah.

- Barva: Srebrna

Opomba: delovna obremenitev omejitev oči vijaki temelji na ravne potegne.Kotne potegne treba zmanjšati ali se jim izogniti, ko je to mogoče.Praviloma 45° potegnite kota bo zmanjšanje delovnih obremenitev moč oko vijak s faktorjem štiri.

N ote:

Cena je za 2pcs DIN582 Oči Matice .

Prosimo, dovolite manjših napak zaradi ročnega meas urement.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Pred nakupom pazljivo preberite in se bo naš pogojih trgovanja v mislih.Če so kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z Ziv.

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay, Western Union, T/T. Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila je treba opraviti z 3 dni.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli lokalnih dajatev ali davčne svoje države.Dostava je cena ne vključuje zavarovanja& uvoz/izvoz davkov.

O Pošiljki

1. Po plačilu je jasno, bomo poslali na parceli, da www.vina-babic.si skladišče, ki traja about3-4days, nato odhod iz skladišča v vašo državo.hvala za vašo potrpežljivost.

2. Ne predlagamo, da se odločite, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ker je počasen, in je sledljiva, ko doseže svoje države, iz naše strani.Če ste že, da izberejo to, prosimo, obrnite na lokalni pošti v čas in ostanite v stiku z njimi, ko je vaša parcela je dosegel v vaši državi.nismo odgovorni za kakršno koli vrnete zaradi carinskih v vaši državi.

3. Prosimo, prepričajte se, da ste zapustili naslov/telefonska številka(mobitel)/ poštna številka) (poštna številka ) so pravilne.Da lahko postavke dosežejo, da jih enostavno!

4. ServiceTransit Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli paket, preden ga odprete, sporu, se obrnite na nas, v prvi čas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z najboljšo rešitev.Naš cilj je strankino zadovoljstvo!Vrnitev & Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s številko za sledenje ,posebnega razloga za vračilo in vaš pad#.O Jamstveni 1. 12months omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke(razen postavke poškodovana in ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3 mesecev garancije. 2. Pokvarjena izdelki morajo biti prijavljene in so se vrnili z v garancijskem roku(in v originalni embalaži, če je to mogoče).morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.O Povratne informacije Povratne informacije so za nas zelo pomembno, prizadevamo si za 100% zadovoljstvo.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se obrnite na nas prvič, smo rešili hitro in na najboljši način.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in dajejo vseh 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vaš priporočam, je naš motiv, da se premaknete naprej, bomo zelo cenimo vaš čas, če ste levi pozitivne povratne informacije.

Oznake: oči matica m6, oči matica, oči matica m5, (tirfoni oči, oči matica m10, matica obroč, ročno privijte matice, m10 trikotnik oči orehi, oči matica obroč, oči matice medenina

Ključne besede Dviganje DIN582 Oči Matica Fastemer
Vrsta DIN582 Oči Matica
Barve SREBRNA
Številka Modela DIN582 Oči Matica
Material iz nerjavečega jekla 304
Velikost M8
Površina visoko polirani
Funkcija Enostaven za namestitev trpežne in odporne proti koroziji
DIY Dobave Kovinarstvo
Uporaba zunanje okolje

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki