Novo
Favordear Quinceanera 15 Let Žogo Obleke Obleko Vestidos De 15 Anos Ljubica Bleščica Quinceanera Halje Stranka Obleko

Favordear Quinceanera 15 Let Žogo Obleke Obleko Vestidos De 15 Anos Ljubica Bleščica Quinceanera Halje Stranka Obleko

w6530

€74.93

Nov izdelek

Favordear Poročna Hiša je mednarodna blagovna znamka poročno obleko, s katero je bila ustanovljena v letu 2006.Vsako leto več milijonov obleke, ki se prodajajo v svetovne prodaje.Smo sami in nadzor nad vse vidike poslovanje,od proizvodnje do design /nadzor kakovosti in prodajo,kar nam omogoča, da enture, da so vsi izdelki so visoke kakovosti.

Brezplačne dostave je Kitajska Post Air Mail,Ki čas dostave je vedno približno 30-60 dni, prav tako je nestabilen,včasih je hitro, vendar včasih počasi.Torej, včasih lahko povzroči zamudo.Prosimo, gurantte, da boste imeli dovolj časa čakati na parceli .

Cena je samo za sliko barve, Če boste morali customzied, se najprej obrnite na nas .

mi lahko pošljete petticoat kot darilo za obleko .to je popolnoma brezplačno za vas.

A. quinceanera obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).Ponudbe je za eno obleko samo!!!

B. Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

C. Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost, Barvo (Brez Dodatnih Stroškov)

D. Prosim, dajte mi svoje exactitude velikost in barvo, kadar je dajanje nalog, in sem zelo vesela, da se postopek vrne, kadar je to potrebno ,da bi obleke zelo fit z vami !

E. Pred naročanja, prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Za pošiljanje e-pošte, prosimo, kliknite na povezavo "Vprašajte prodajalca vprašanje" v zgornjem desnem kotu ta seznam.Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24-48 ur.Če ne boste prejeli odgovora prosimo, da znova pošljete vašo e-pošto.

♥ Mala Barva razlika more izogniti, res exsited med model fotografija na zaslonu in pravi obleko boste dobili.Prosimo, da ga razumejo.

♥ Naše barve v nadaljevanju je precej obsežen, da bi se izognili nekaj manjših napak barve, ga je bolje izbrati vaš najljubši barvi v našo barvno shemo in nam povejte, ŠT.Če je ni, prosim, pustite nam sporočilo...

Za Standardne Velikosti, Sistemsko privzeto velikostjo, ki NAS velikosti .

NPR:Če se odločite, velikost 8, sistem bi NAS velikosti 8,Prsi:90 cm, Pas:72 cm, Boki:98cm,Votel, da robom:150 cm, Višina:165 cm. (Prosimo upoštevajte, običajno, smo dodali po 5-10 cm čevlji pete za vas, če imate posebne razmere, prosimo, llet nam vedeti, preden postavite vrstnem redu.)

V nasprotnem primeru, si lahko izmerite sami kot model v naši trgovini, potem povejte nam svoje določeno velikost.

1 palec=2.54 cm

Na Primer:

Velikost enota: cm ali palec

1. Celotno Bankrot = 37 cm

2. Pas = 28 cm

3. Boki = 40 cm

4. zgornji bankrot =

5. pod prsi =

6. Nastavek za Nastavek =

7. Z ramo ob rami =

8. Dolžina ramen, prsi =

9. Spredaj Dolžina Ramenski Pas =

10. Zunanji Nogo = (od pasu do tal s svojimi čevlji na)

11. Višina = (od vrha do tal brez čevljev)

12. Obleko color =

A:Naloge prekličete v roku 24 ur.Boste uživali polno nadomestilo.

B:Naročila prekličete v roku 1-3 dneh, morate plačati 50% celotnega denarja za brezplačno dostavo pošiljk.Ki je za naše tkanine in v zgodnji fazi produkcije stroškov.Prosimo za razumevanje!!!

C:Naročila odpovedana po 3 dni, kupci morajo plačati 70% vsega denarja za brezplačno dostavo pošiljk.

D:Naročila preklicana, potem ko je bil končal, kupci morajo plačati 90% cene za nakup izdelka.

E: Naročila prekliče, ko je bilo odpremljeno iz že,ga ne bi bilo več mogoče preklicati.

1.Naredili smo obleko 95% podobni s fotografijami, če ste um in zahteva 100%, prosim, ne kraj, da od nas.

2. Stranke iz Brazilije povejte nam, vam CPF NI( kar je za carina).

3.Kitajska Post Air Mail poceni in počasi, običajni čas dostave je 25-60 dni.Če potrebujete predmete, ki so v kratkem času, prosim, ne ga izberejo.Tudi čas dostave ni posebnih in nestabilen, včasih je mogoče več kot 60 dni, posebej za ruski, Brazilija, Izrael in tako naprej.Prosimo za razumevanje!!!

4.Velikost in barva se lahko spremeni v roku 24 ur prosto,kupci morajo plačati 50% izdelkov, ceno, če želite, da jih spremenite v 1-3 dneh,po 3 dni, to ne bi spremenilo vse več.

5.Potrudili se bomo, da bi obleko za vas.Ampak, če ste nam je dal napačna velikost, ki ni primerna za sebe, in to ni bilo všeč, ko si ga prejel, vendar tam ni nobenih problemov kakovosti, v zameno pa naj bi se ne sprejme.

6.Kupci morajo plačati davek na carinsko na vaše države.Mi lahko jamči, se bomo potrudili, da vam pomaga izogniti, vendar ne moremo obljubiti za vsako parcelo.To ne bi bilo sprejemljivo za dvig sporov, in se želite vrniti ves denar nazaj, če boste prosili, naj plačati državi davek na carinsko.

1.Vse obleke se bodo naredili so več kot 95% podobno kot picuture,če zahtevate 100% enako kot sliko,prosimo, ne bi plačilo.

2.smo iskreni tovarne,bomo preverili vse naše izdelke,zagotavljamo vam kakovostno in hitro dostavo,smo neposredno prodajo naših obleko za stranke,tako da boste lahko dobili naše obleke v nizki ceni.

3.smo zavrne vrnete elemente nazaj brez problemov kakovosti,če ste ga kupili,in ne ljubezen to, ko ste prejeli ,mi nočejo vrniti!

4.če imate kakršne koli težave,se obrnite na nas, preden bo spor z našo buiness!

5.Smo pregledati vsako obleko, da potrdite ustrezno slog,barvo in velikost,smo tudi pregledati vse beading,vezenje,hems in šivov, tudi preden smo odpremo obleko.

6.Vrne za vračilo mora prispejo v roku 5 dni od datuma nakupa, ko si kar vrnitev, prosimo vključujejo seznanil z vaše ime, naslov, in zaporedna številka, kratek opis razloga za vrnitev.Prosimo, navedite, če boste perfer borzi ali vračilo kupnine.Prosim povej nam najprej, če se želite vrniti, ne sprejemamo povratno brez nobene novice.

Oznake: adapter chuck za vrtanje, pi 4 moč, elegantno quinceanera oblek, obleko quinceanera, tapnite strup, obleko sladko 15, dekleta quinceanera oblek, žogo obleko, dragino lora, žogo obleko obleke

Številka Modela QC-001
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tkanine Til
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Modni Element preprost
Rokav Slog Brez rokavov
Slike Dejanske Da,
Material Poliester
Izrez Ljubica
Silhueta Žogo Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Dekoracijo Sequined
Blagovna Znamka Favordear

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki