Novi obliki Srca Kristalno Keychain Kovinski High-end Kristalni Obesek ključe po Meri Debelo Brezplačna Dostava

w7222

€1.68

-1.68

€3.36

-50 %

Nov izdelek

Novi obliki Srca Kristalno Keychain Kovinski High-end Kristalni Obesek ključe po Meri Debelo Brezplačna Dostava

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas pozitivne povratne informacije (5 zvezdic).Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo opravljanje naš cilj.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nami, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.hvala

Vrnitev

Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene naših izdelkov, ne moremo jamčiti, vsak kupec bi bili 100% zadovoljni z njimi.Ampak ni važno, kaj, obljubljamo, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem se je zgodila med transakcijo.za mene, Poštenost alway izkazujemo vrednost .

Če želite vračilo, ker postavko " napake ali kakšne druge težave s kakovostjo, nas kontaktirajte v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.pristojbine v zvezi z reback poštni treba prehitel sami.

O nas in storitve

Smo YuLin Nakit Co., Ltd., nahaja se v rojstni kraj Guandong nakit, ki je znan po svojih nakit trga.Ker smo strokovni nakit proizvodnje tovarne, moramo zagotoviti, da preferencialne cene so temelji na visoki kakovosti.Upam, da ste dobro nakupovanje!

Nudimo veliko dostava/trgovina/custom design

Oznake: po meri keychain logotip, po meri tipka, keychain opomba, ključ pompom, tipka za nazaj, auto cink, plesni piramida, piščanec keychain, elegantna keychain, obesek za ključe set

Poreklo CN(Izvora)
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Pakiranje Neodvisni embalaža
Material Kovine
Kovinska barva SREBRNA
Slog Za moške in ženske
Kategorija Ključnih verige
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Številka Modela QRGD
barve SREBRNA
Po Meri Predelavo Da,
Združljivost Vsi Združljivi
Funkcija Razpoloženje Tracker
Obliko\vzorec Srce
modeliranje Constellation
Material obesek Kovine
Razvrstitev ključnih dodatki Ključnih verige

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki