Demontaža Zidava-v Vakuumsko Sesanje Stroj z Mikroračunalniška nadzor Temperature Ploščo grelec

w78375

€99.60

Nov izdelek

Značilnosti:

(1) uporaba CPU temperatura nadzor, stalni temperaturi in točne.

Enostavno upravljanje, (2), ki neposredno.

3 samodejno zaznavanje napako.

4 grelno ploščo krat z aluminijasto ohišje, toplotna prevodnost, dobro predstavo.

Visoko kakovostnega aluminija zlitine plošče, 5 ogrevanja deformacije.

Tehnični parametri:

Obratovalna Napetost

220/110V AC

Največ energije za ogrevanje

800W

Temperaturno območje

50 ° C-350 ° C

Temperatura natančnost

± 1 ° C

Velikost (mm)

196x 146X 200 (L * H * D)

Gostitelj teža (kg)

3.5

Uporaba:

1.Uporaba aluminija zlitine litja procesa, toplotna prevodnost, temperatura enotnosti, visoko učinkovito in hitro ogrevanje površine do ogrevanje vzorcev.Površine UPORABLJA močan dež arenaceous obdelavo, lepota je radodaren.

2.Grelni element iz nerjavnega jekla, toplotne cevi in odbor enkratno litje modeliranje napredno tehnologijo, visoko učinkovitost, varčevanje z energijo, ogrevanje, odpornost proti koroziji, dolgo življenjsko dobo in zanesljive varnostne funkcije.Nadzor Temperature instrumenta izbere PID tehnologije za nadzor, in je visoko natančno uravnavanje temperature z majhnimi, zanesljivo topi, enostaven za uporabo itd.In je redni alarm, izklop funkcije.

Kako deluje

navodilo:

1. turn na vročo ploščo

2. pritisnite * in boste videli prve številke utripa, nato pa pritisnite gor/dol puščice, da nastavite na 0.

3. znova pritisnete * in boste videli, drugi mestno utripa, storijo enako stvar, pritisnite gor/dol puščice, da prilagodite 6.

4. znova pritisnete * in boste videli, tretji mestno utripa , pritisnite gumb up/down arrow ključ do 6.

5. ko končate, znova pritisnete * in boste videli vse tri mestno postane vse, 0, ne skrbite, to je normalno, saj temperatura start dvig in videli boste, kako se številke, da bo do 66C. ( Ta naprava je ukrep v Celzija samo)

6. dal LCD zbrati položite na ploščo za med 2 do 3 minute

ali preverite, vsako minuto, samo da preverite, ali je telefon še vedno videti, da ne gorijo.če ste prvič uporabnika( kajti v primerih, če naročnik je telefon objektiv je počena zelo slabo, ko dajanje LCD zbrati položite na vročo ploščo, toplote, lahko gredo skozi objektiv in spali LCD veliko hitreje kot 3 do 4 minute, in boste morali ugotoviti, spremembe temperture, da nižja stopnja ali manj časa na vročo ploščo)************************************POMEMBNO**************************

OPOMBA: Ko ste pick up LCD skupščine in poskusite vložkom odprta od vrha strani roba počasi s kovinskimi trikotnik odpirač orodje, ki mi je dal, če imate kakršne koli odporne od plying to, dal nazaj na vročo ploščo za še eno minuto, nato poskusite znova.

3 do 4 minute je samo dobro za Samsung SIII, ni vsak modeli telefonov tam zunaj, to je vse, od primera do primera, tako da se prilagodljiv čas in nastavitve temperature, če delate na drugih modelov, lahko poskusite 3 minuto, da začnete z.

7. Podrobno navodilo, video CD vključeni.(Spet, vsak ima drugačen način krekirana, nekateri niso preveč slabo in nekateri so zelo slabo, video navodila, lahko zagotovijo samo tehnike o tem, kako spremeniti z uporabo vroče plošče, če menite, 3 minute je predolg, manjše temperture na tisto, kar potrebujete, 4 minut je preveč dolgo, krajši čas, NE SLEDIJO točno insturction na video, ker, kako je vaš telefon objektiv škode morda ne bo videti točno, kako naš telefon je poškodovan. ***************PRED NAKUPOM PREBERITE******************v To postavko se ne vrača za vračilo.

Ta enota, ki je kot nalašč za zamenjavo stekla na Samsung Galaxy SIII, Upoštevajte, HTC in več, vendar pa ne deluje na iPhone 4.

Oznake: desolder električna črpalka, handskit, 220 vakuum črpalke, grelni element za desoldering pištolo, desolder vakuumske črpalke električni, električni sesalna kositra, električni sesalno, desolder grelec, jedro toplote, s 998p

Številka Modela BK-946D
DIY Dobave ELEKTRIČNI

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki