DIY 1 Steklenica Nail Art Transfer Folije za Nohte, Nalepke Nasvet Nalepke za Dekoracijo Modela Metulj Slive Cvet Manikura Orodja Laser Color

w9492

€1.05

-0.37

€1.42

-26 %

Nov izdelek

Nail Art Transfer Folije za Nohte, Nalepke Nasvet Nalepke za Dekoracijo Modela DIY Metulj Slive Cvet Manikura Tools Description Čisto Nov & Visoke kakovosti.različnih stilov availible.Najboljši ponujeno ceno!DIY za nohte lepoto.Normalno, eno roll lahko konča približno 120 prsti.Prosimo, da ne zapravljajo, ko jih uporabite.vroče prodaje slog, najboljše cene za vse ljubezni, lepote ljudi!Nail Art Revolution!!Profesionalne Rezultate v nekaj Minutah!Zelo sijoča in gladka površina, Vsak slog folije, dolžine približno 4 cm(Š) x 100 cm(L) (app).Pakiranje steklenica zaščitite papirja.KAKO UPORABLJATI: 1. Korak, odrezani del nalepke in prerežite, v nekaterih fragmentov (približno 2~4 mm po vaših nohtov velikosti).2. korak, Uporaba znanja za nohte, počakajte, da se povsem posuši.3. korak, Uporabite folijo lepilo in počakajte, da se povsem posuši.Step4, Kraj nalepke na vaše nohte in pritisnite prepričajte se, da nohte, nalepke in lepilo za nohte .Potem trgati nohte, nalepke dol hitro.Step5, Krtačo plast nadlaka na vaše nohte.In imate lep folijo nail art!Paket vključuje 1 x Trak za Prenos Folije (v steklenici)

1. Za ruski/ Ukrajina/ Belorusija kupci, Prosimo vpišite svoje Ime in priimek , nato pa mi lahko pošljete vaše naročilo.

2. Na Debelo , vam bomo ponudili popust ali express dostava, kot so DHL, EMS.

3. Za Padec Ladijskega prometa , smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas. ( No ceno, Ne ime podjetja )

4. Če imate visok obseg naročil, ki jih lahko storite, padec ladijskega prometa tukaj.

ZAZNAMEK shranite, nato kupite predmete, ki jih želite kupiti, bo dobil 2%-3% drugo popust.Kako sem lahko spremljali moje parcele ?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka ?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

1) Svoje Pozitivne komentarje so ključni za naš poslovni uspeh.Prosimo vas, lahko traja eno sekundo, da nas pusti pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating (DSR) 5. Smo že v naprej najlepša hvala za vaš čas in iskreno upam, da ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami.

Naj vas ne bo zadovoljen s transakcijo:

2) se nemudoma obrnite na nas pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije, kot bomo naše najboljše rešiti težavo v vaše zadovoljstvo.Odprite spora ni najboljši način za reševanje problema.Komunikacija je pogosto ključ za rešitev vprašanja.

DIY 1 Steklenica Nail Art Transfer Folije za Nohte, Nalepke Nasvet Nalepke za Dekoracijo Modela Metulj Slive Cvet Manikura Orodja Laser Color

Oznake: cvet stenske nalepke, flower nail zaviti, pvc ploščice za kuhinjo, drsnik za nohti je, slive steno, playboy zajček nail art nalepka, cherry vinil, moški majica t, folije za nail art marque de luxe, cherry steno

teža 30g
Številka Modela Laser color
Količina 1 Steklenica
200000204 200002955
Blagovna Znamka Var-lepota
Material JJEZA
Poreklo CN(Izvora)
Slog Kot je prikazano
Velikost 1 bottle

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki