Uravnoteženje Igrača Kinetična Umetnost Gibanja Bilance Igrača Decompressive Znanost, Psihologija Fizika Igrače Home Office Namizne Dekoracije

w14914

€3.78

-2.03

€5.81

-34 %

Nov izdelek

Opis Izdelka:

Glavni Material:Aluminij, Železo

Velikost:20 x 20 x 6 cm/7.87 v x 7.87 v x 2.36 v

Število Kosov:1PC

Neto Teža(pribl.):200 g

Značilnosti:

Narejena iz železa in pojav je electroplated tako je trmast in ne zgnije.Velikost: 20 x 20 x 6 cm/7.87 v x 7.87 v x 2.36 v.

To je mini namizje igrača, in vi ne potrebujete veliko prostora, da jo postavite.Ni zapleteno operacijo, lahko vsakdo igra.

Z nežno potisnite, namizno dekoracijo igrača lahko zaniha za minute, nato upočasni hitrost, ko časa je preteklo in končno ustavi.Vam ni treba skrbeti, da padli, ohranja lastno ravnovesje.Ne baterijo ali katero koli spretnost potrebna.

Tej kul desk igrača bo pravi ledolomilec, ko vas je ležala v vaše pisarne ali vašega doma za mizo.

Ko boste dobili dolgčas in menijo, da je preveč pritiska, lahko postavite na namizje, začetek je, tiho gledal svojo očarljivo gugalnice, ga bo zanimiv za vas.To lahko ubiti čas in vam pomagajo lajšanje stresa.

To kinetična gibanja igrača je tudi čudovit izobraževalne instrument za učence prebuditi zanimanje za fiziko.Zakaj ne bi padec in lahko ravnovesje sam?Naj jih raziskujejo na ta vprašanja in odprete čarobna vrata znanosti.

Paket Je Vključeno:

1 x Bilance Igrača

Opombe:

1.Prehod:1 cm=10 mm=0.39 palčni,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz.

2.Zaradi zaslona razlika,barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete,vas prosimo, dovolite.

Oznake: kenda kinetics, gibanje igrače, psycholog, kinetics bikes, mahati s palico kinetična, mahati palice pendul, kinet, nenehnem gibanju swing, psiholog, kinetics gel

Slog Retro in Nostalgičen/Staro Pohištvo
Poreklo CN(Izvora)
Tema Ljudje
Material Kovine

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki