Bacaz Original Živali Beli Konj Ozadje Zidana za dnevno Sobo v Ozadju 3d Photo Freske Nalepke za Steno papirja

w26434

€10.44

-6.4

€16.84

-38 %

Nov izdelek

Če želite biti distributer, smo tovarni(debelo) približno 10 let, vas prosimo, da nas kontaktirate.In če imate slike, lahko pošljete k nam.

(1) Ne pozabite, da pripomba nam podrobno steno velikost:širina in višina. (2)ne Bomo koli velikosti, zidana je prilagojena glede na velikost, prosim, postavite bi glejte naslednje metode izračuna: 1 količina=1 kvadratni meter, da količina=širina (m) *višina (m) ( na primer:vaš zid, velikosti: 3,5 m višina*2.7 m širina=9.45 kvadratnih metrov, tako da boste morali kupiti 10 količine).

OEM JE OK!

(3) Če kupite 1 količina, bomo poslali vrstnem redu, velikost:50cmx90cm; če kupite manj kot 5 kvadratnih metrov(količina), pošiljamo samo iz nalog, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail, prosim, preveriti in potrditi, hvala.

Opozorilo: različni materiali bodo različne učinke(videti).

Koliko kosov, boste prejeli so glede na vaše ŠIRINA velikost:

Navodila za namestitev:

Vrne: V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 3 dni od dneva prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.V primeru, da ste prejeli napačen element, Predmete, ki mora biti vrnjeno v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.Stranka zadovoljivo: ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.Ponudba Z Zaupanjem!Prosimo, Upoštevajte,: da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo z davčna brezplačna ali manj davka ob uvozu , bomo ugotovi kot darilo z nižjo vrednost ,če obstajajo uvozne dajatve, pristojbine, se kupca odgovornost.

Če vam je všeč izdelek , ki pa ga ne najdete jih v shranimo , prosim, ne skrbite .Ker imam veliko proizvodov, ki niso našteti na spletni strani še ni .Dal ti bom moje najboljše storitve , smo izdelki prihajajo neposredno iz kitajske tovarne. 100% Dobra kakovost!Najnižja Cena.Mi lahko pošljete katalog, tako da se lahko prodajo na vaši spletni strani, in mi pomagal, da pošlje predmete, ki jih želite vaše stranke neposredno.

1. Kupec: Hi , prodajalec , nisem prejel svoj paket, kaj se dogaja ?Zakaj ne morejo slediti številko za sledenje?Je neveljavna?Prodajalec: pozdravljeni, prijatelj, ki smo jih poslali po pošti , mogoče so, da naredite nekaj delovni proces.In nisem prenos informacij. 2. Kupec: Hi , prodajalec, Moj paket je bil zaljubljen v carine, ki niso za javnost, da me, ne more dobiti , Zdaj imam, da odprete spora.Prodajalec : Žal mi je , vse dodatne davčne na carinsko so kupca odgovornost, bomo znamke nizka cena na paket in poslati kot darilo.

O NAS:

Oznake: 3d samorog ozadje, črni konj ozadje, wallpap, 3d konjske stene papirja, 3d konjske ozadje, 3d stenske nalepke, konj zidana, dekor konj, 3d zidana, konj fotografijo za ozadje

Vinil Ozadje Tip Papir Nazaj Vinil Ozadja
Površinska Obdelava različnih materialov različnih videti
Slog Japonska Slog
Uporaba Dnevna Soba,Posteljnina Soba, Poročna Hiša, Starešine' Sobi, Otroški Sobi
Material Lesna vlakna ozadje
Mesto pridelave Nemčija
Funkcija 3 Nepremočljiva(Stroj), lahko uporabite mokro krpo, da rap, če je umazana.
Obračunska Enota Usd/Roll
Funkcija 4 Barva ne bo odpravila.
Funkcija 5 Enostaven za čiščenje, če je umazana.
Blagovna Znamka Bacaz
cena show je za na kvadratni meter mi lahko naredite kar koli želeno velikost
Vzorec Živali
Vrsta Vinil Ozadja
Funkcija 1 Trajne, bo uporaba nad 8 let.
Funkcija Formaldehid-brezplačno
Številka Modela DM20181003012
Funkcija 2 Enostaven za namestitev, ki jih lahko namestite sami .

Trenutno ni ocen.

Podobni izdelki